Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Snoes vermist!

Breaking news in de categorie klein leed. Sinds een krappe week missen we Snoes, onze poes. Ze meldt zich niet meer ‘s morgensvroeg bij de achterdeur voor de brokjes. Ook in de loop van de dag vernemen we taal nog teken van haar.

Heeft u haar misschien ergens zien rondlopen of heeft u een vermoeden waar ze kan zijn? Is ze verdwaald in het bos? Heeft u haar misschien per ongeluk overreden? Is ze misschien bij u op zolder of in de schuur geslopen? Of zou ze toch op zoek zijn naar haar Vato…. Wie het weet mag het zeggen. Een ding is zeker, ze kan niet dood in de zwembad van de buren liggen want zij hebben geen zwembad meer!

Mocht u wat weten, aarzel niet en bel 0595-552405 of stuur een privébericht via twitter of Facebook. Bij voorbaat dank!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69