Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Groot feest in Hippolytushoes!

Vandaag bestaat Hippolytushoes 40 jaar. Voor mij reden om pa vanuit Innersdijk in Ten Boer naar Middelstum te halen zodat hij zich samen met moeders in het feestgedruis kan storten. Vanmorgen hoorden we reeds mooie openingswoorden van Marianne Ubbink, hoofd zorg en welzijn en wethouder Pier Prins. Ook spreekstalmeester Gerard Stuitje, de Golden Hippies en een ad-hoc werknemerskoor lieten van zich horen. De langdurige vrijwilligsters, 35 jaar actief, mevrouw De Vries-Maarhuis, mevrouw Arends en mevrouw Van der Beek werden in het zonnetje gezet.

Vanmiddag en vanavond gaat het feest gewoon verder. Na een rustmoment, de feestvierders zijn geen 20 jaar meer, is er vanmiddag tijdens de High Tea cabaret, dans en overig entertainment. Vanavond treden de Blauw Bloezen en The Music Boys op. Een gevarieerd programma voor jong en oud dus. Schroom niet om ook even een kijkje te nemen in Zonnehuis Hippolytushoes in Middelstum. Vandaag swingender dan ooit!

 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69