Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Middelstumer 7 tegen 7 dames zoeken sparringpartners uit de buurt

Sinds vorig seizoen is de Voetbal Vereniging Middelstum een dames 7 x 7 team rijker. Op een half voetbalveld spelen ongeveer 10 fanatieke voetbalsters uit Middelstum en omstreken in toerbeurt op vrijdagavond hun wedstrijdjes 7 tegen 7. Deze wedstrijden duren 25 minuten. Menig voetbalvrouw heeft vele jaren geen bal meer aangeraakt maar dat maakt het enthousiasme er zeker niet minder om. Hoewel de gezelligheid voorop staat, zijn de eerste resultaten zeer bemoedigend. Vorig seizoen werd tijdens hun debuut in de 30+ competitie een zeer verdienstelijke 2e plaats veroverd. Goede resultaten tegen teams waarvan de gemiddelde leeftijd soms vele jaren jonger is. De volop aanwezige routine compenseert het leeftijdverschil dus moeiteloos.

Dit seizoen zijn de dames weer ingedeeld in de najaarscompetitie vrouwen 7×7. Op 4 vrijdagen in september en oktober worden de wedstrijden afgewerkt. Middelstum is ingedeeld in poule 5 met als tegenstanders Zeester, Engelbert, Potetos en Gruno. Veel Stadse ploegen dus. Het lijkt de voetbalsters uit Middelstum echter geweldig om in de voorjaarscompetitie uit te komen tegen tegenstanders uit het Hoogeland of de Eemsmondregio. Hierbij dan ook een oproep aan de verenigingen uit deze buurt. Mocht er belangstelling zijn binnen jullie vereniging om ook een 30+ vrouwenteam op te richten en jullie zoeken een tegenstander? De dames van VV Middelstum willen graag eens tegen jullie voetballen. Om misschien wel vervolgens in de voorjaarscompetitie 2015 in officiële wedstrijden de degens op sportieve wijze met jullie te kruisen.

Binnenkort gaan de Middelstum 7 tegen 7 dames weer in training. Ze hebben er weer zin in! Mocht je ook interesse hebben om eens een balletje te trappen dan ben je van harte welkom. En aan verenigingen in de buurt volgt nogmaals de oproep om ook hun voetbalvrouwen die zin hebben om op de vrijdagavond op een half voetbalveld eens lekker een balletje te raken te enthousiasmeren. Zodat we binnenkort ook op vrijdagavond kunnen genieten van vele voetbalderby’s op het Groninger Hoogeland!

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69