Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Nieuwe Facebookpagina

De nieuwste updates van deze website www.bert-koster.nl zijn nu ook te vinden op een aparte Facebookpagina. Klik op de link Facebookpagina website om op de pagina te komen. Door op de “Vind ik leuk” knop te drukken blijft u via Facebook op de hoogte van de nieuwste artikelen die op de site komen. Het is nog een beetje zoeken naar een goed evenwicht met mijn eigen Facebookpagina, niet alles zal één op één overgezet worden. Dit om te voorkomoen dat u kapot gespamd wordt. Waarschijnlijk komt er dagelijks één nieuwe update op deze nieuwe Facebookpagina. Daarmee hoop ik het bereik en toegankelijkheid van de website te kunnen verhogen. Natuurlijk bent u van harte welkom om de pagina leuk te vinden en aan te bevelen bij uw eigen vrienden!

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69