Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Finalist verhalenwedstrijd

Vanmorgen werd ik verblijd door onderstaand e-mail bericht:

Beste Bert en anderen,

Sommigen van jullie hebben al aangegeven dat je op 1 juni naar de voorleesmiddag van de verhalenwedstrijd komt, anderen (nog) niet. Toch zou het fijn zijn als jullie allemaal komen, want jullie zijn de voorlezers. Allemaal gefeliciteerd! De jury heeft jullie inzendingen als allerbeste beoordeeld.

Wie de eerste, tweede, derde, vierde en stimuleringsprijs hebben gewonnen, maken we op de middag zelf bekend.

Dus kom allemaal, mét je verhaal (verhalen) op papier, naar De Silo!

Tot dan…….

Ik mag dus, samen met nog 7 andere finalisten, op zondagmiddag 1 juni mijn licht aangepaste inzending van Zo stil (zie rubriek levensverhalen) voordragen. Hieronder vind je het volledige programma van die middag. Mocht je het leuk vinden om ook langs te komen, laat het mij dan deze week even weten, dan geef ik dat door aan de organisatie. Het belooft een mooie middag te worden….

Eeuwige roem

Kom luisteren naar verhalen, gedichten en muziek. Zondag 1 juni is het eindelijk zover. Dan worden de winnaars van de verhalenwedstrijd bekend gemaakt. Een aantal inzenders beleeft een moment van eeuwige roem. Bijna dertig amateurschrijvers stuurden een verhaal in en minstens zoveel waren het van plan maar kwamen er net niet toe. Duidelijk is dat je met het thema ‘stuurloos’ vele kanten op kunt.

Veel afwisseling

Tijdens een gezellige middag, met veel verhalen, gedichten en muziek, maakt de jury de winnaars bekend. De band What’s cooking speelt folkmuziek en swingende nummers, dichter Sacha Landkroon draagt voor uit eigen werk en natuurlijk lezen de schrijvers de winnende verhalen voor. Pareltjes die stuk voor stuk een flinke portie roem verdienen. Dus komt allen en laat je vermaken en, wie weet, stimuleren om zelf nog eens de pen te grijpen.

Waar: De Silo, Achterweg 47, 9725 BM Groningen

Wanneer: Zondag 1 juni vanaf 14.30

Entree: Heb je een verhaal ingezonden, dan is de entree uiteraard gratis, anders kost het slechts € 2,50 per persoon!

Bron: Organisatie verhalenwedstrijd Groningen

Het gaat om dit verhaal: Zo stil

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69