Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

En de boer, hij ploegt voort

Nee, geen verhaal over koetjes of kalfjes. Of toch wel? Momenteel is er volop sprake van bedrijvigheid op de landerijen. De Ommelanden doen weer van zich spreken. De boeren zijn druk in de weer. Alles wordt in het werk gesteld om over een klein half jaar een goede oogst binnen te halen. En daar plukken wij dan weer de vruchten van. Eerlijk en gezond voedsel vanaf het Groninger Hoogeland. En de boer, hij ploegt voort. Een prachtig spreekwoord, of is het toch een gezegde? Laat hem maar mooi zijn gang gaan. Het weer werkt in elk geval aardig mee….

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69