Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Middelstumer zwembad ziet Abraham

Morgen viert de Middelstumer zwembad haar 50 jarig bestaan. Een uniek gebeuren als je bedenkt dat steeds meer binnen- en buitenzwembaden op de fles gaan. Dit geldt gelukkig niet voor het Middelstumer buitenbad, die bruist als nooit te voren. Heel veel vrijwilligers zetten zich jaarlijks in voor het zwemgenot van de jeugd. Ook de afgelopen weken is er weer van alles in werking gezet om het zwembad er tiptop uit te laten zien. Met dezelfde vooroorlogse entreeprijzen als het vorig jaar!

Morgen, zaterdag 3 mei, opent het zwembad haar poorten weer en wel om 14.00 uur Het is direct groot feest. Met gratis entree, poffertjes, ranja en een kleurplatenwedstrijd. FeestDJ Jaap zal het geheel muzikaal opluisteren. Nu maar hopen op mooi weer en een grote opkomst. Ik ben benieuwd wie dit jaar de 10.000e bezoeker wordt?

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69