Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Nieuwe rubriek: Nieuwsflitsen

De website is vanaf vandaag uitgebreid met een nieuwe rubriek: nieuwsflitsen. Een rubriek die zich uitstekend leent voor ingezonden stukken van lezers van de site. Stel dat u namens een vereniging een mooi evenement organiseert en hier wat publiciteit voor zoekt. Of dat u een mooi verhaal heeft over uw vereniging, club of bedrijf, bijvoorbeeld over een jubilaris of een spectaculair uitstapje. ‘Sunsation zingt jarige Job toe’ leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor deze rubriek en is daarom ook naar Nieuwsflitsen overgeheveld. Sponsoren van de site worden van harte uitgenodigd om stukjes over open dagen, bijzondere acties of activiteiten op te sturen. Twinset Fashion opent het sponsorenbal met een leuk verhaal over een onlangs georganiseerde modeshow.

Er zijn wel wat mitsen en maren bij het plaatsen van stukken op de site. Wanneer u een tekst geplaatst wilt hebben dan graag een kort en bondig verhaal aanleveren. Een foto of bijgevoegde flyer kan bij het artikel geplaatst worden. Het gaat echt om kant en klare artikelen. Natuurlijk wil ik tekstueel wel naar de artikelen kijken en waar nodig, kleine aanpassingen doorvoeren als u dat prettig vindt. De rubriek is bestemd voor alle lezers van de site, dus niet alleen voor inwoners van Middelstum en nabije omstreken…

Wanneer u een bijdrage hebt, kan deze gestuurd worden naar het volgende e-mail adres: bertkoster1@gmail.com. Ik probeer het ingezonden verhaal dan zo snel mogelijk te plaatsen, hier kan een dag overheen gaan. Ik ben benieuwd naar de eventuele reacties…

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69