Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Sponsornieuws: Fiscariep nieuwe hoofdsponsor, Gebroeders Wieringa verlengen contract

Het zijn hectische tijden op sponsorgebied met betrekking tot de website www.bert-koster.nl. De sponsorpagina is volop in ontwikkeling. Ik begin maar met het slechte nieuws, dan hebben we dat gehad. Deze week moest de site in het begin van het nieuwe jaar afscheid nemen van een trouwe sponsor. Maar niet getreurd, dit is pas de 2e sinds de oprichting van de site. De rest van de sponsoren hebben allemaal aangegeven door te gaan met het sponsoren, of is adverteren toch een beter woord? En één sponsor is nog ernstig met zichzelf in conclaaf over hoe nu verder te gaan met het sponsorbudget voor dit jaar.

Tot zover het trieste nieuws, dit viel nog mee toch? Het eerste grote, goede nieuws van dit jaar is dat Anita Bos-van der Meer van Fiscariep inderdaad besloten heeft om haar sponsorcontract te upgraden. Zij heeft hiermee een primeur gescoord. Nog nooit eerder ‘promoveerde’ een sponsor zichzelf van subsponsor naar hoofdsponsor op mijn site. Natuurlijk ben ik heel blij met dit goede nieuws. Naast een plaats bovenaan elke pagina van de site heeft ze ook recht op twee artikelen het komend halfjaar. Anita gaf te kennen dat ze nu eigenlijk al omkomt in het werk, dat is natuurlijk iets wat we graag horen. ‘Als ik je hulp nodig heb, dan geef ik wel een seintje’. Ik houd het er maar op dat dit reeds de eerste artikel is. Dat zijn nog eens berichten, ze bezorgde mij in elk geval een goed gevoel op de doorgaans minste dag van de week. En u weet inmiddels wel dat dit voor mij de maandag is.

Door met het goede nieuws, we zijn nu toch bezig. De gebroeders Wieringa verlengen hun sponsorcontract met onbepaalde tijd. Ze dragen hierbij een aanzienlijke bouwsteen bij aan het voortbestaan van deze site. En dus mag ik ook Janneke, Jaap en Harm Jan wederom hartelijk bedanken. Niet alleen voor de verlening maar ook voor het mooie interview dat ik aan het eind van vorig jaar met ze heb mogen doen en die het heel goed doet in de kijkcijferlijst.

Daarnaast probeer ik volop nieuwe sponsoren aan te boren. Tips en suggesties zijn natuurlijk nog steeds welkom. De teller staat momenteel op 24. En volgende week mag ik op audiëntie komen bij twee nieuwe, potentiële sponsoren. Ook dit (acquisitie)traject gaat onverdroten verder dus. Hopelijk kunt u aan het eind van de maand weer nieuwe aanwas op de sponsorpagina vinden. Daar ga ik voor de komende weken.

Net zoals ik blijf proberen om op doordeweekse dagen, dagelijks wat te publiceren op de site. Met behulp van enthousiaste gastcolumnisten lukt dit tot dusver aardig. Mijn dank hiervoor! Dit is mijn manier om wat terug te doen aan al die trouwe sponsoren die zich vanaf het begin achter de site geschaard hebben. En natuurlijk een geste aan al die trouwe lezers die de verhalen blijven lezen. Als ik de statistieken van mijn nieuwe provider mag geloven sta ik inmiddels bij meer dan 400 PC-gebruikers in de favorietenbalk. Ook daar word ik dan weer blij van. Genoeg goed nieuws eerst lijkt mij. Misschien moet ik hier in het vervolg eerst maar mee beginnen anders word ik nog te enthousiast…

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69