Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Website in de lucht, hoe nu verder?

Zo, hier is hij dan, mijn nieuwe website, met trots gepresenteerd. ‘Live your dream’ is het motto. 

Zo, hier is hij dan, mijn nieuwe website, met trots gepresenteerd. ‘Live your dream’ is het motto. Eigenlijk in betrekkelijk korte tijd opgezet en voorlopig vooral gevuld met heel veel verhalen uit een al dan niet grijs verleden en meer recenter werk. Net voor de kerstvakantie gelanceerd zodat u hem in alle rust kunt bekijken en eventueel herinneringen op kunt halen aan vervlogen tijden. Ik hoop dat u als geacht lezer hier in eerste instantie mee uit de voeten kunt. Wel zal ik uiteraard mijn best doen om regelmatig nieuwe stukken op het onderdeel ‘actualiteit’ te plaatsen. 

 

Misschien kan ik de rubriek ‘actualiteit’ wel vullen met de vervolgstappen die ik van plan ben te gaan doen. Want zoals de site nu is opgezet kan hij heel goed dienen als een mooie hobby. Mocht mij een geschikt item te binnen schieten waarmee ik al schrijvend uit de voeten kan dan zal ik hem zeker plaatsen. En ik denk dat ik ook regelmatig via mijn facebook account wat verhalen uit de oude doos centraal stel en toelicht. Vandaar dat ik in korte tijd ook heel veel mensen benaderd heb om ‘vriendjes’ met mij te worden op facebook als vorm van reclame. Excuses voor deze opdringerigheid! Dus sowieso ben ik heel blij met deze site ook al omdat ik hiermee een mooie plaats heb weten te creëren voor alle verhalen die ik in het verleden heb geschreven voor bijvoorbeeld het clubblad van de Voetbal Vereniging Middelstum en mijn hyvesblogs. Mijn grootste uitlaatkleppen wat betreft het schrijven in het verleden.
 
De komende weken en maanden zal ik gaan gebruiken om te onderzoeken of ik met het tekstschrijven mijn brood kan verdienen. Kortom kan ik met het schrijven een bestaan opbouwen waarmee ik in mijn levensonderhoud kan voorzien? Dit kan natuurlijk ook in deeltijd zijn, gecombineerd met een betaalde (deeltijd)baan. En mocht dit niet lukken dan is deze site nog altijd een heel mooi verzamelalbum voor al mijn columns e.d. en ik ga ik hem hiervoor gebruiken. 
 
Dus hier ben ik de komende weken/maanden druk mee. Maar allereerst heel veel leesplezier met hetgeen wat tot dusver op de site geplaatst is. Mocht het u aanspreken dan ben ik heel blij met een positieve krabbel in het gastenboek!
 
Middelstum, 18 december 2012.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69