Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Melig mailverkeer 2008

 

(Uit het Middelstummer clubblad toen het melig mailverkeer op kwam zetten)
Klimaatbeheersing……. 
Harry Vaatstra kennen we natuurlijk allemaal als sponsor van onze jeugd met zijn Klimaatgroep Holland. En natuurlijk ook als barman waar hij samen met Piet Jansma de kantineomzet danig verhoogt. Tevens is hij gevreesd om zijn Barpraat bij Middelstum Sport, waar hij nauwelijks besef lijkt te hebben van de impact van zijn woorden. 
Maar Harry is ook best wel een gelikt mannetje ben ik achtergekomen. Colbertje, Italiaanse design schoenen, een zonnebankkuurtje, vlotte babbel en gladde glimlach. Uitstekende eigenschappen natuurlijk als ondernemer zijnde. Maar ook een charmeur eerste klas, zoals uit onderstaand relaas blijkt. Zoals allicht bekend ben ik ooit eens stiekem door Harry op de foto gezet toen ik ‘toevallig’ naast de dochter van een andere Middelstummer ondernemer zat, wat natuurlijk weer Middelstum Sport haalde. Toen ik Nienke Wiersum onlangs weer tegenkwam in Vita en Harry met zijn camera in de buurt was, was een intieme foto dan ook gauw genomen. Dit leidde tot onderstaand mailverkeer. Let op Harry’s uitermate subtiele inpalmpoging van meisje Wiersum …. ._ 
E-mail bericht: Schatje mag ik je foto! 
Bert: Dag Harry, mede namens de dochter van Sikko Bix het verzoek om onze gezamenlijke foto van gisteravond NlET te gebruiken voor Middelstum Spo(r)t maar even naar mij toe te mailen s.v.p.. (en dan gauw verwijderen he!). 
Harry: Komt goed, was toch mislukt. Bert: 
He Nien, Harry had helaas last van trillende handjes …. Daar gaat mijn profielfoto! 
Harry: Gelukkig maar voor jullie, want als de foto wel was gelukt, ja dan was er weer nieuws te melden en ook al was het geen nieuws, dan is het zo gemaakt. Dus wie weet wat er weer komt bij de volgende Middels Sport (geintje). Nienke, hierbij van harte uitgenodigd, dochter van een ondernemer moet zich toch laten zien in het sportgebeuren van dit grote dorp, netwerken?, maar bovendien ontzettend gezellig. Bert houden we wel bezig, dus kom gerust! Een wel gemeende uitnodiging is dit!! 
Bert: Mooie woorden Harry, ik kan mij daar alleen maar bij aansluiten, maar ik hoop wel dat Nienke mij dan bezighoudt en niet jij! 
Harry: Bert, ik gun je veel geluk, dat weet je, dus ik laat jullie met rust, maar zal wel een oogje in het zeil houden! En als je niet doorpakt dan wil ik je wel een praktijkles geven hoe een echte vent een mooie meid gaat versieren! 
Bert: Dat hoeft niet Harry hoor, Bartha is heel blij dat ik zo dichtbij woon want jij bent ook zo vaak van huis he ….. 
Harry: Zo de waard is, vertrouw…. 
Nienke: Harry ik ben blij om je trillende handjes, gelukkig kom ik nu niet in één of andere presentatie terecht. Ha ha Bert hoe wil jij mij bezighouden? lk denk dat zo’n praktijkles toch wel goed voor je is (red: het is eigenlijk best wel een gemeen meisje, he!) Na hoeveel sessies is Bert voldoende getraind om mijn verschijning in jullie mooie kantine aan te kunnen? Dankzij jullie heb ik nu de hele avond het nummer ‘Schatje mag ik je foto’ in m’n hoofd. Bedankt! 
Harry: Om je een eerlijk antwoord te geven Nienke moet ik je helaas bekennen dat ik weinig vertrouwen heb in Bert zijn sex-appeal, maar hoe dan ook, ik heb voor Bert een oefensessie georganiseerd as zaterdag. Het complete dames elftal werkt hieraan mee. Flirten, masseren en een heuse douche oefening maken onderdeel uit van deze sessie. Na deze oefening met elf dames kan Bert jou zonder meer aan, hij zal je zonder blikken of blozen versieren. Jouw verschijning in de kantine zal Bert tot een ongekende energielevel brengen, dus geniet van dat moment!!! Tuurlijk maken we daarvan een foto, zodat Bert de hele dag blijft zingen, schatje mag ik je foto.. Mocht je willen genieten van een echte massage, ja dan heb ik maar 1 advies …….
Je zou het er warm van krijgen…. Tja, eens klimaatbeheerser, altijd en overal klimaatbeheerser! 
Ps. Dat ongelukje van vorige week vrijdag Harry, toch niet stiekem aan het SMS-en????????           
 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69