Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Trouwambtenaar Karina, ‘Vier de liefde!’

Zo goed ken ik Karina Emmelkamp uit Bedum nu ook weer niet hoewel ik haar vroeger regelmatig in Bedum in discotheek Fame tegenkwam. Maar toen ik in juni een nacompetitiewedstrijd van sv Bedum meepikte, zag ik haar na afloop in een geanimeerd gesprek met vriendin Gonnie Smit van de gelijknamige hypotheek- en verzekeringsadviezen. Of daar de kiem gelegd is voor het toetreden tot de Club van 55 van mijn website weet ik niet maar feit is wel dat ze gelukkig enthousiast reageerde op mijn informerende vraag of ze interesse had om hieraan deel te nemen. Altijd leuk natuurlijk.

Daarbij heeft Karina een prachtig beroep! ‘Vier de liefde’, die slogan prijkt uiteraard niet zo maar pontificaal op haar website. Want een trouwdag verdient natuurlijk ‘een onvergetelijke ceremonie’ en daar kun je de veelzijdige Karina prima als BABS bij gebruiken. Veelzijdig? Jazeker, want naast buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand is ze bij Cosis ook nog eens begeleider én contactclown. Maar in dit verhaal beperken we ons tot haar rol als trouwambtenaar.

Wat je zoal van haar kunt verwachten? Dat lezen we op haar fraaie website. ‘Wat leuk dat jullie gaan trouwen en dat jullie mijn website hebben gevonden! Mijn naam is Karina en als BABS en ceremonieel spreker zorg ik voor een mooi liefdesverhaal, lekker luchtig en met de nodige humor en verrassingen. Ik werk in het prachtige noorden van Nederland, maar ik ben altijd bereid om door het hele land te reizen of zelfs mee te vliegen naar jullie trouwbestemming in het buitenland. Laten we samen werken aan een ceremonie die jullie liefde viert op een manier die helemaal bij jullie past!’

‘Geen saaie ceremonie, geen standaardverhaal! Ik geloof in een ceremonie die verder gaat dan alleen het ‘ja-woord’. Jullie verdienen een ceremonie die helemaal bij jullie past. Als trouwambtenaar of ceremonieel spreker geef ik jullie liefdesverhaal terug in een speech die gevoelig, verrassend, humoristisch en vooral heel persoonlijk is. Een uniek verhaal waarin jullie stralen en dat zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Dat is mijn missie! Zijn er kinderen aanwezig? Dan betrek ik hen er natuurlijk graag bij. Ze mogen een handtekening zetten onder een ‘kinder’ trouwakte of zelfs het huwelijk ‘afhameren’. Het is voor mij bijzonder om deel uit te maken van deze speciale dag en jullie verhaal te mogen vertellen.’

Als dat niet uitnodigend klinkt dan weet ik het ook niet meer! Nog meer weten over Karina en haar drijfveren? Surf dan gerust naar www.trouwambtenaarkarina.nl voor alle ins en outs. Trouwambtenaar Karina is ook te volgen op Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=61550813931903) en Instagram (  https://www.instagram.com/trouwambtenaar_karina/ ).

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69