Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Tjipco Werkman, Op vakantie!!

‘Voor mijn gevoel kwam de arts al na enkele minuten bij mij om te zeggen dat het “niet goed” was. Ze kwam gehurkt naast me zitten terwijl ik nog op de behandeltafel lag en zei de voor mij memorabele zin: “ik heb een kwaadaardige tumor in je darm gezien. Dat is niet goed”. Ai… Iets in mijn achterhoofd had er wel rekening mee gehouden maar dit was niet het nieuws wat ik wilde horen.’ Een indringend verhaal van mijn oud-klasgenoot Tjipco Werkman. Gelukkig slaan de behandelingen goed aan en hopelijk geniet hij nu intens met zijn vrouw Sandra van een mooie vakantie in Oostenrijk!
Tjipco Werkman

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69