Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Rik Spijk, Café Kombuys Uithuizermeeden

De vluggertjesrubriek bracht mij onlangs in contact met WOZ-taxateur en kroegbaas Rik Spijk met een alleraardigste bijdrage tot gevolg. Rik is de man die vorig jaar café-eigenaar werd van Café Kombuys in Uithuizermeeden, gelegen aan de Oudedijksterweg 5. Vlak naast het bekende en grote Johan van Veenplein.

Ik val met de neus in de boter met mijn vraag of Rik met Café Kombuys deel wil nemen aan de Club van 55 van mijn website want het EK-voetbal in Duitsland staat natuurlijk voor de deur. En rond de wedstrijd Nederland – Frankrijk die op vrijdag 21 juni plaatsvindt, plaatst Cafe Kombuys op het eerder genoemde Johan van Veenplein een groot beeldscherm zodat heel Uithuizermeeden en omstreken onze jongens gezamenlijk en gezellig met elkaar aan kunnen moedigen! De avond is verder aangevuld met muziek van DJ Daan.

Een mooi initiatief dus en dat is deze jongeman, van oorsprong uit Uithuizen afkomstig, ook wel toevertrouwd. Café Kombuys is natuurlijk al jarenlang een begrip in de omgeving. ‘Ons café is een gezellige en gastvrije plek voor zowel lokale bewoners als bezoekers en toeristen om samen te komen en te ontspannen van met zorg en passie uitgekozen hapjes en drankjes. Op onze menukaart staan klassieke ”pub-gerechten” zoals bittergarnituur, Groningse borrelhapjes, broodjes hamburger, lokale worsten en kazen en verschillende plates geserveerd met patatjes. Wat ons uniek maakt is het ruime aanbod bijzondere dranken en speciaalbieren.’

Als ik de website eens nader bekijk, kan er veel geregeld worden: ‘Wij zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend en maken graag een uitzondering voor speciale feestdagen, evenementen of besloten feesten. Een vergadering op woensdagavond? Geen enkel probleem! In goed overleg is alles mogelijk. Wij beschikken, naast ons bruin café, ook over een zaalruimte, grootschalig achterterras en de mogelijkheid tot extra bars en terrasruimte voor ons café. Ook staan wij open voor besloten feesten, verjaardagen, trouwerijen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, catering op locatie en nog veel meer. Wij vragen geen zaalhuur en de koffie en thee is van het huis!’

Zoveel gastvrijheid, waar ervaar je dat nog? In Uithuizermeeden bij Café Kombuys inderdaad. Check gerust eens www.cafekombuys.com voor aanvullende informatie. Het café is ook via Facebook (https://www.facebook.com/cafekombuys) en Instagram (https://www.instagram.com/cafekombuys/) te volgen. Benieuwd naar de gevatte vluggertjesbijdrage van Rik? Check dan deze link: https://bert-koster.nl/2024/04/04/de-25-vluggertjes-van-rik-spijk/

Rik is op deze manier te bereiken: 06-53198016 of info@cafekombuys.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69