Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Dirk van Alteren

Naam: Dirk van Alteren

Adres, Woonplaats: De Laan, Uithuizen

Leeftijd: 60 jaar

Burgerlijke staat: Getrouwd met Ella, al meer dan 30 jaar.

Beroep: Conciërge op het Hogeland College in Uithuizen.

Hobby’s: Ik heb 3 auto’s en die onderhoud ik het meest zelf, dat is één van mijn hobby’s . Verder heb ik nog een grote tuin waar ik ook graag in mijn vrije tijd in bezig ben. 

Lievelingsgerecht: Ik ben gek op shoarma, maar een patatje mayo gaat er ook altijd wel in. Maar Ella kan lekker koken, dus wat eten betreft zit ik altijd goed.

Mooiste film ooit gezien: Grease, hier heb ik nog mooie herinneringen aan uit mijn jeugd.

Mooiste sportmoment ooit: Het kampioensfeest van Feyenoord in 2017. We, Ella, Jeroen en ik, en nog heel veel anderen waren er bij en hebben het groots gevierd.

Mooiste boek ooit gelezen: Ik ben geen boekenlezer. Ben al menig keer in een boek begonnen, maar het einde nooit gehaald.

Kijkt het liefst naar: Alles wat mooi is om me heen.

Beste popsong aller tijden: Ik vind Cuby and the Blizzards met “Window of my eyes” uit 1968 de mooiste popsong.  Daarentegen hou ik ook  van Nederlandstalig zoals Andre Hazes’s “Kleine jongen”.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Die had ik niet nodig……ik werd versierd…grapje. Ik ben vanaf mijn 17e al met Ella, dus was het verder niet nodig om te versieren. 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Dat is niet zover bij mij vandaan. Als ik 5 km richting het noorden rijd dan kom ik uit bij de dijk. Daar zitten en over het Wad kijken is prachtig. Vroeger speelde ik hier al in de “tochtsloot” en dit was ook direct het vakantie-uitje met mijn ouders en broers en zus.

Favoriet vakantieland: Ik heb niet echt een favoriet land, maar we zijn in 2015 in Suriname geweest waar Jeroen, onze zoon, op dat moment stage liep. Dit was echt heel mooi. Een heel andere wereld met veel culturen, lekker eten en mooie natuur.

Mooiste stad: Groningen

Favoriete auto: Ik ben echt een Opel-man.

Waar heb je spijt van: Je kunt beter spijt hebben van de dingen die je hebt gedaan als van dingen die je niet hebt gedaan.

Wat zou je ooit nog willen doen: Ik kijk niet te ver vooruit, ik zie wel wat er op mijn pad komt. 

Droomvrouw/man: Ik denk dat ik die 43 jaar geleden ontmoet heb en daar nu nog steeds een relatie mee heb.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Liever niet, maar als het moet….een frikandelletje mayo.

Hoogtepunt uit het leven: Beetje afgezaagd, maar dat is de geboorte van mijn kinderen.

Dieptepunt uit het leven: Dit is meer dan een dieptepunt. Het verlies van onze dochter Judith op bijna 4-jarige leeftijd.

Volgende vluggertjesgast en waarom: André Brontsema, omdat als die begint met vertellen, hij wel 5 A4tjes vol kan schrijven…

Wat wil je verder nog kwijt: Leer van gisteren, droom van morgen, leef vandaag.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69