Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Soeradj Brijobhokun

Naam: Soeradj Brijobhokun

Adres, Woonplaats: Kwekersstraat in Middelstum

Leeftijd: 38 jaar

Burgelijke staat: Samenwonend met Debbie. Tevens papa van Indy en heb daarnaast twee prachtige bonuskinderen (Chanell en Kaj).

Beroep: Sales Support Employee B2B bij VodafoneZiggo (maar bewaar je vragen over je internet- of wifiverbinding vooral voor de Klantenservice, want dat ben ik niet…..).

Hobby’s: Met name gezellig borrelen en eten met vrienden, (food)festival op z’n tijd, poging tot sporten en sta zelf ook graag in de keuken om lekkere gerechten/hapjes voor te schotelen.

Lievelingsgerecht: Dat is een lastige, omdat ik eigenlijk alles lekker vind. Mijn voorkeur gaat dan toch wel uit naar de Aziatische keuken, variërend van sushi tot aan lekkere spicy curry’s.

Mooiste film ooit gezien: Het probleem bij mij is dat ik na 1 dag al vergeten ben wat ik gisteren heb gezien. Maar “Life of Pi” is een film die zeker indruk op mij heeft gemaakt destijds.

Mooiste sportmoment ooit: De goal van Dennis Bergkamp in 1998 tegen Argentinië (WK kwartfinale). In combinatie met het prachtig gepassioneerde commentaar van Jack van Gelder blijft dit voor mij nostalgisch.

Mooiste boek ooit gelezen: Ik heb veel boeken liggen die het verdienen om gelezen te worden, maar daadwerkelijk uitlezen is een uitdaging voor mij. “Onder de Paramariboom” van Johan Fretz is momenteel een inspirerend boek, aangezien mijn roots in Suriname liggen.

Kijkt het liefst naar: Ik denk dat ik een aardig aantal filmpjes heb opgeslagen waarin gerechten worden bereid, dus dat zegt wel iets over waar ik het liefst naar kijk.

Beste popsong aller tijden: Niet te doen met een brede muzieksmaak! Als ik dan een nummer moet kiezen wat ik helemaal grijs heb gedraaid, dan is het “Still D.R.E.” (Dr. Dre, Snoop Dogg).

Mooiste/succesvolste versiertruc: Als ik een ‘move’ moet maken, dan is het met mijn soepele heupjes, haha.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Als geboren Drenth/import Middelstummer heb ik Het Hogeland vooral moeten ontdekken. Tijdens het wandelen/hardlopen kom je zeker mooie plekjes tegen. Heel dichtbij, maar Toornwerd en Noordpolderzijl verrasten mij enorm!

Favoriet vakantieland: Zonder twijfel Spanje! Heerlijk klimaat, mooie omgeving, lekker eten en vriendelijke mensen.

Mooiste stad: Op jonge leeftijd een keer naar Barcelona geweest en toen verliefd geworden op deze stad.

Favoriete auto: Ik heb geen specifieke voorkeur, maar had vroeger een behoorlijke verzameling van Ferrari’s en Lamborghini’s op schaalmodel.

Waar heb je spijt van: Ik heb op zich niet zo snel ergens spijt van. Het nog maandelijks moeten aflossen aan Ome Duo is misschien iets waar ik beter over had moeten nadenken destijds. Aan de andere kant: een prachtige studentenperiode gehad!

Wat zou je ooit nog willen doen: Ik wil ooit een eigen onderneming gaan starten in Spanje en daar uiteindelijk lekker tranquilo als pensionado gaan genieten.

Droomvrouw/man: Chantal Janzen vind ik qua uiterlijk gecombineerd met haar humor een aantrekkelijke verschijning om te zien.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Volgens Debbie zaag ik ’s nachts liever bomen om, dus succes met wakker maken. Heb je me wakker gekregen, dan verwacht ik op zijn minst een lekker biertje/wijntje en wat te happen…..

Hoogtepunt uit het leven: Een letterlijk hoogtepunt was het skydiven op Texel. Een ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Uiteraard is de geboorte (wellicht wat cliché, maar toch) van onze dochter Indy het mooiste hoogtepunt uit mijn leven, wat een cadeautje!

Dieptepunt uit het leven: De aanwezige dieptepunten uit mijn leven neem ik vooral mee als levenservaring en sta ik niet te lang bij stil. “Kop d’r veur en deurgoan” zoals ze hier zo mooi zeggen!

Volgende vluggertjesgast en waarom: Dennis Teisman. Al jaren mijn beste maat, maar heel benieuwd wat zijn antwoorden in deze rubriek zullen zijn.

Wat wil je verder nog kwijt: Leef het leven en wees een beetje lief voor elkaar, voor een betere wereld.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69