Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sterrenkok Steven Klein Nijenhuis is op zijn plek in Herberg Onder de Linden in Aduard

‘Ik zat op deze maandag met een kleine kater na een zware stapzondag thuis toen ik gebeld werd door een vriend die mij feliciteerde. Ik had aanvankelijk geen flauw idee waarmee en toen hij uitlegde dat ik een Michelinster gekregen had, zei ik stomverbaasd ‘rot op man’ tegen hem want ik geloofde er niets van. Maar het was daadwerkelijk waar en dit leidde tot een ‘life chancing experience’.’ Het gaf Steven Klein Nijenhuis bijvoorbeeld de kans om te koken op de Malediven en om Herberg Onder de Linden te kopen…..
Steven Klein Nijenhuis

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69