Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Anton Scholte is klaar voor het carnavalsfeestgedruis in Kloosterburen!

‘De saamhorigheid en de gezelligheid spatten er in maanden november t/m februari altijd van af. Je wordt er op den duur gewoon mee besmet, met het carnavalsvirus. Tegenwoordig neem ik altijd twee weken vrij. Ik help dan mee met de opbouw van de feesttent en de overige voorbereidingen. Tijdens de vijf feestdagen zelf ben ik uiteraard alle dagen present met weinig slaap tot gevolg.’ Anton Scholte, bestuurlid van CV Oldeclooster, heeft heel veel zin in het carnavalfeestgedruis in Kloosterburen!
Anton Schole

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69