Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Noorderlicht Reclame Team Uithuizermeeden, Alfons Heerema

‘Luctor et Emergo’, ik worstel en kom boven. Deze tekst komt maar zo binnen wanneer ik aan dit stukje over kersvers middenadverteerder Noorderlicht Reclame Team van Alfons Heerema begin. En niet alleen omdat hij op het moment van schrijven met een avontuurlijk huzarenstukje bezig is in Scandinavië.

Alfons ken ik natuurlijk vanaf 2010 als de echte vader van mijn bonusdochters Derian en Jazlijn. Dat was in het begin dus duidelijk even wennen en onderweg hebben we met ons allen een hoop hobbels op de weg moeten overwinnen. Maar volgens mij is ons dat in de loop der jaren aardig gelukt met elkaar. ‘Luctor et Emergo’ inderdaad. En dat gold zeker ook voor Noorderlicht Reclame Team en bert-koster.nl. Mooi dat we elkaar gevonden hebben in enerverende tijden waarbij we beiden mogen genieten van het ondernemerschap waarin het ons momenteel voor de wind gaat.

Ik heb wel eens bij Alfons in de auto gezeten waarbij hij enthousiast over zijn werk en de bijbehorende opdrachten praatte. Daarbij somde hij de ene na de andere grote opdrachtgever op, alsof het niets was. Terwijl je bij mijn weten niet zo maar bij dergelijke instanties binnenkomt, dan zul je wel vakwerk moeten leveren.

De afgelopen jaren kocht Alfons zich in het bedrijf in waarvan de oorspronkelijke eigenaar enige jaren geleden plotseling overleed. Onder deze lastige omstandigheden werden langzaam maar zeker de werkzaamheden uitgebreid en inmiddels werken er vijf mensen voor deze fullservice reclamebedrijf.

Een bedrijf die op de huidige locatie in de Prinses Irenestraat in Uithuizermeeden uit zijn jasje gegroeid is waardoor nieuwbouw aan bedrijventerrein Edama in Uithuizen later dit jaar een hele mooie stap vooruit is. Een verdrievoudiging van de bedrijfsoppervlakte geeft ruimte voor verdere groei. Tegen die tijd volgt een uitgebreid interview over de eerste bevindingen in het nieuwe pand.

‘Ons bedrijf, dat sinds 1980 actief is in de reclamewereld, heeft door de jaren heen bewezen een sterke partner te zijn bij het ontwerpen en realiseren van een duidelijke uitstraling en herkenbaarheid van haar opdrachtgevers. Wat ooit begon als een traditioneel ambachtelijk reclamebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een zeer representatief full service reclamebureau met een duidelijke en unieke uitstraling. Het jonge team van reclamespecialisten werkt zeer nauwkeurig en is bijzonder creatief en meedenkend in het ontwerpen van bedrijfslogo’s en uitingen die daaraan verbonden zijn. Noorderlicht Reclame Team BV is aangesloten als Erkend Signmaker bij de organisatie voor buitenreclame SIBON.’

En dat alles leidt tot het volgende dienstenpakket: Autobelettering, bewegwijzering, bebording, interieur en inrichting, gevel- en lichtreclame, reclamezuilen, spandoeken en vlaggen, stickers en drukwerk en specials. Op de website www.noorderlicht-reclame.nl zijn onder elk kopje tal van fraaie voorbeelden te zien waartoe de vakmensen van Noorderlicht in staat zijn. Zeker een bezoekje waard!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op via 0595-423003 of info@noorderlicht-reclame.nl. Noorderlicht is ook te volgen via Facebook (https://www.facebook.com/noorderlicht.reclame) en Instagram  (https://www.instagram.com/noorderlichtreclame/).

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69