Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Met Alfons van Noorderlicht, (Voedselbank)verlicht naar het echte Noorderlicht…..

‘Op donderdag 4 januari klinkt in Heerde, nabij Zwolle, het startschot van onze roadtrip waarbij we tussen de zes en zevenduizend kilometer af zullen leggen. Waar we precies eindigen is niet bekend en welke route we volgen ook niet. Dagelijks krijgen we dagcoördinaten mee en vervolgens is het aan onszelf hoe we daar komen. We rijden over geprepareerde wegen van sneeuw en ijs.’ Alfons Heerema en Peter de Boer maken zich op voor een avontuurlijke reis naar de Lofoten!
Voedselbank verlicht naar het Noorderlicht

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69