Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

David de Boer, DB-Facility Middelstum

Zeven jaar geleden had ik reeds een uitgebreid interview met David de Boer. Toen was hij nog maar 20 jaar maar hij stak al wel een halve werkweek, naast zijn studie, in het kantinevrijwilligerswerk voor de vv Middelstum. ‘Die komt er wel’, dacht ik destijds en die gedachte blijkt steeds meer uit te komen. Want deze nog steeds ‘jong keerl’, met longen als een paard, timmert stevig aan de weg met zijn DB-facility.

Naast de voetbalclub profiteert ook het dorp Middelstum van zijn inspanningen want op 23 en 24 december zorgt hij voor een primeur door de Hippolytushal om te toveren in een bruisende feestzaal waar voor het eerst twee feestavonden achter elkaar georganiseerd gaan worden. Op 23 december is daar de Foute QMusic Feestavond gevolg door de Kerstnachtbal een dag later. Bestel uw tickets hier: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-feestavond-en-kerstnachtbal-737127015747. En volgend jaar maakt ook de jubileumcommissie van de vv Middelstum gretig gebruik van zijn tomeloze inzet.

Maar snel door naar wat DB-Facility nu precies inhoudt. ‘Wij zijn een jong bedrijf dat zich inzet om bestaande en nieuwe evenementen en organisaties te helpen met het organiseren van een evenement of het versterken van de organisatiecultuur. Dit doen wij door praktisch en gericht advies, professionele ondersteuning of door de complete organisatie over te nemen.’

‘Ons dienstenpakket bestaat uit organisatie en advies (voor elke uitdaging is een oplossing), uitzenden en detacheren van personeel (‘al onze medewerkers zijn goed opgeleid en bezitten over teamspirit, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een goede dosis doorzettingsvermogen en vinden eigen veiligheid en die van de ander belangrijk’), verhuur van materialen (‘we bieden een breed scala aan benodigde middelen aan, denk hierbij aan horeca, meubels, techniek, garderobe en decoratie’) en het organiseren van evenementen (crowdcontrol, verkeersplannen en vergunningen)!’

Aldus de man wiens websiteslogan niet voor niets ‘Geen uitdaging is te groot!!’ meegekregen heeft. Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar www.db-facility.nl. David is uiteraard ook te volgen via Facebook (https://www.facebook.com/DBFacilty) en Instagram (https://www.instagram.com/dbfacilty/). Dus heeft u binnenkort iets te vieren of wilt u een (groot) evenement organiseren? Denk dan aan David de Boer en zijn DB-Facility!

Contactgegevens: 06-83434328 / info@db-facility.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69