Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Autoservice Winsum, Lourens Musschenga

Vorig jaar rond deze tijd kwam ik dankzij de vluggertjesbijdrage van Jos Bronkema voor het eerst in contact met Lourens Musschenga uit Winsum. Lourens was namelijk net voor zichzelf begonnen, hij kon de onderhoudstak van Autoschade Brian aan Het Aanleg in Winsum overnemen, en daarom leek het Jos een goed idee om hem in de spotlights te plaatsen.

Dat was achteraf gezien een prima gedachte want mede daardoor kan ik hem nu met Autoservice Winsum als kersvers Club van 55-lid introduceren. Dat ik hem belde voor wat aanvullende informatie kwam zeer gelegen want dat gaf hem de kans om op kantoor even uit te blazen na een wederom zeer drukke ochtend.

Want in een jaar tijd is er heel veel gebeurd. Lourens heeft het inmiddels zo druk gekregen dat hij maar wat blij is dat hij er een collega op de werkvloer bij heeft want alleen is het niet meer te doen. De zestien jaar werkervaring bij een eerdere werkgever in dezelfde branche zal hier ongetwijfeld aan meegeholpen hebben. De nu 37-jarige ondernemer wist al vroeg dat hij de kant van automonteur op wilde en volgde hiervoor gerichte cursussen en opleidingen.

Met als gevolg dat u nu zowel met de auto, caravan en camper prima bij hem terecht kunt. Banden(uitlijning) – onderhoud – uitlaten – airco – remmen – apk – accu’s; de signing boven de ingang van zijn werkplaats geeft al een goed beeld waar de BOVAG-gecertificeerde Lourens voor staat.

Met als extra pre dat hij gespecialiseerd is in caravan- en camperonderhoud. ‘Vakantie vieren met de caravan of de camper wordt steeds populairder en daar spelen wij op in. Want als je er mee op stap gaat dan wil je natuurlijk ook zeker weten dat dit op een veilige manier kan. En daar zorgen wij dan weer voor!’

Tot dusver hoefde Musschenga bijna geen reclame te maken om Autoservice Winsum onder de aandacht van potentiële klanten te brengen. Kwaliteit leveren zorgt vanzelf voor goede mond-tot-mondreclame met alle positieve gevolgen van dien. Van de stap naar zelfstandigheid heeft Lourens dan ook nog geen moment spijt gehad en dat zal er zeer waarschijnlijk ook niet van komen.

Binnenkort komt zijn website in de lucht en met een beetje geluk kan u die nu al via www.autoservicewinsum.nl bekijken. En anders kunt u prima zijn Facebookpagina volgen: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083062044528. Contactgegevens: 0595-232000 of info@autoservicewinsum.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69