Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Fiscalist Anholts geeft op de vierde dinsdag in september uitleg over de derde dinsdag bij Kantoor Vreugdenhil

(Foto: Sandra Vos)

Zelf moet ik als zzp-er met lede ogen toezien dat de MKB-winstvrijstelling wordt verlaagd en de zelfstandigenaftrek afgebouwd. Dit om de belastingdruk tussen werknemers in loondienst en zelfstandigen te verkleinen. Gelukkig mag voor zakelijk gereden autokilometers volgend jaar 23 cent worden berekend in plaats van de 21 cent van dit jaar. Dat zal de bedrijfswinst ongetwijfeld doen dalen…… Ook ik werd wijzer van de uitleg die fiscalist Dick Anholts over de nieuwe belastingplannen gaf bij Kantoor Vreugdenhil in Uithuizermeeden!
Uitleg bij kantoor Vreugdenhil

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69