Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Wim Heemstra, ‘een klein radertje binnen een fantastisch groot vrijwilligersteam’

‘De bezoekers komen vol goede moed binnen en verlaten het feestgedruis uiteindelijk in een opperbeste stemming. Ik ontferm mij op een gezellige manier over hun jassen. Ook dit jaar ben ik graag weer van de partij maar dan in de garderobe van de feesttent. Dat betekent vast nog meer drukte dan vorig jaar maar dat is geen probleem hoor. Want ik vind het heel leuk om naar mensen te kijken en veel bezoekers herken ik natuurlijk nog wel van vroeger toen ik ze als leerling in de klas had zitten.’ Was getekend, Wim Heemstra!
Wim Heemstra

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69