Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Marjanka Hulsebos-Littel, duurzaam is niet zo mijn ding…..

‘Ik kan me van vroeger herinneren dat we heel veel spullen hadden die al heel lang bestonden. Dingen gingen ook niet makkelijk stuk, of ze werden gerepareerd. Maillots bijvoorbeeld, die werden gestopt en op je broek kwam een kersje of een ander plaatje wanneer er door een val een gat in was gekomen. Als je de broek niet meer paste ging hij, met kersje en al, naar je broertje of zusje. Of je had hem zelf al gekregen natuurlijk!’ Welke jongere oudere is er niet met deze mooie herinneringen van Marjanka Hulsebos-Littel groot geworden?!
Marjanka Hulsebos-Littel

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69