Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Wieb Roffel, marconist, vertegenwoordiger en promotor Voedselbank het Hogeland

‘Ik heb door mijn vrijwilligerswerk bij Voedselbank het Hogeland ervaren dat er niet zoveel nodig is om hier klant te worden. Vaak is het maar een dun lijntje waar je op balanceert. Een scheiding waarbij het huis onder water verkocht wordt of wanneer je langdurig ziek bent, het kan iedereen overkomen. Mensen mogen af en toe wel wat terughoudender zijn en niet te snel oordelen. Wat dat betreft ben ik een discipel geworden van mijn moeder, die sprak nooit harde of veroordelende woorden……’ Was getekend, Wieb Roffel!
Wieb Roffel

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69