Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Pauline Broekema, de journalistieke alleseter die schrijfster werd….

Foto: Koos Kamphuis

‘Ik heb uiteenlopende onderwerpen mogen maken. Lichtere onderwerpen maar ook het harde nieuws. De vuurwerkramp in Enschede, de Bijlmerramp, de Nieuwjaarsbrand in het Hemeltje in Volendam: dat waren hele zware onderwerpen om te verslaan. En de lichte onderwerpen? Ik heb als verslaggever de drie laatste Elfstedentochten meegemaakt.’ Was getekend, Pauline Broekema! De NOS Journaal-journalist die destijds bewust haar laatste nieuwsitem in Middelstum opnam……
Pauline Broekema

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69