Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Christian Mossel

Naam: Christian Mossel 

Adres, Woonplaats: Baflo 

Leeftijd: 21 

Burgerlijke staat: In een relatie. 

Beroep: Gelukkig mag ik nog een tijdje genieten van het studentenleven. 

Hobby’s: Voetbalwedstrijden bezoeken, feestjes bijwonen en af en toe een potje padel spelen. 

Lievelingsgerecht: Bami, dan vooral diegene die door m´n vader is gemaakt. 

Mooiste film ooit gezien: Top Gun! 

Mooiste sportmoment ooit: Het mooiste sportmoment voor mij is dan denk ik toch wel de KNVB bekerwinst van FC Groningen in 2015. 

Mooiste boek ooit gelezen: Ik besef me nu dat ik naast studieboeken eigenlijk nooit echt hele boeken heb uitgelezen. Het noemen van een mooiste boek gaat dus lastig. 

Kijkt het liefst naar: Voetbal en Formule 1 wedstrijden. 

Beste popsong aller tijden: Een nummer wat toch altijd wel lekker blijft is Sweet Home Alabama van Lynyrd Skynyrd. 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Genoeg drankjes geven aan de bar. 

Mooiste plekjes van het Hogeland: De pier bij de Eemshaven. 

Favoriet vakantieland: Griekenland. Maar gewoon lekker op vakantie in Nederland is ook prima, dan met name de Waddeneilanden. 

Mooiste stad: Uiteraard Groningen. 

Favoriete auto: Mijn parel van een Toyota Starlet. 

Waar heb je spijt van: Ik kan zo snel niet iets bedenken waar ik spijt van heb. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Hier sluit ik mij aan bij één van de vorige deelnemers, Harm Buitjes. De beslissende pot beerpong spelen tegen hem om voor altijd duidelijk te maken wie de koning beerpong nou echt is. Dan zijn we ook eindelijk verlost van zijn grote praatjes! 

Droomvrouw/man: Mijn lieve mooie vriendin Lisa. 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Laat mij maar lekker slapen. Maar als je me dan toch wakker maakt, lust ik altijd wel een frikandel. 

Hoogtepunt uit het leven: De mooie momenten met de vriendengroep met als hoogtepunten de mooie vakanties naar Griekenland en Spanje. 

Dieptepunt uit het leven: Ik heb eerlijk gezegd gelukkig nog niet veel echte dieptepunten meegemaakt in mijn leven. Als ik dan toch iets moet noemen dan is dat het moment dat ik op een brakke vakantieochtend naast Marwin wakker werd (de vorige vluggertjesdeelnemer) en dat wij er samen achter kwamen dat wij tijdens het stappen beide een palmboom op onze been hadden laten tatoeëren. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: De volgende vluggertjesdeelnemer wordt Harm Woldijk. Na Marwin en mij moet hij de volgende wel zijn want we zijn met z’n drieën namelijk al vrienden vanaf de basisschool. Harm kennende heeft hij vast wel wat leuks te vertellen! 

Wat wil je verder nog kwijt: Geniet van de kleine dingen in het leven! (Zoals een potje beerpong winnen van Harm Buitjes.)

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69