Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Gemma Bouman van Mooi Mens Uitvaart en Rouw VW ‘Niet zoals het hoort maar zoals het voelt!’

‘Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen en aandacht te geven aan iedereen die dichtbij betrokken is. Dat geldt zeker ook voor de kinderen. Ik ben tijdens de uitvaartweek het aanspreekpunt en bouw hierdoor een vertrouwensband op. De mensen die ik begeleid, tref je in vaak de meest kwetsbare momenten van hun leven. Ik ga qua benadering altijd op mijn gevoel af, ik luister vooral en stel vragen.’ Was getekend, Gemma Bouman van Mooi Mens Uitvaart en Rouw VW Bedum!
Gemma Bouman

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69