Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Marc van der Klei

Naam: Marc van der Klei 

Adres, Woonplaats: Parkweg te Groningen 

Leeftijd: 27 jaar 

Burgerlijke staat: Samenwonend 

Beroep: Apotheker 

Hobby’s: Voetballen, wielrennen en erop uit gaan.

Lievelingsgerecht: Ik lust nagenoeg alles. Al zullen sommigen dit graag ontkennen. Ik ben namelijk wel kritisch als het om smaakbeleving gaat, dit wordt mij niet altijd in dank afgenomen. Verder ben ik groot fan van de pizza’s van pizzeria ‘La Regina’. 

Mooiste film ooit gezien: Er zijn tal van mooie films uitgebracht, maar mijn top 3 in willekeurige volgorde: The Godfather, Avatar en The Lord of the Rings. 

Mooiste sportmoment ooit: Ik was een jaar of 12 dat we met de D1 van FC LEO met een touringcar naar Urk onderweg waren, om aldaar de districtsbeker van de KNVB te winnen. Het ging niet gemakkelijk en zelden heb ik 11 man zo zenuwachtig gezien.

Verder heb ik enorm veel plezier beleefd aan het magische seizoen van Ajax. Samen met vrienden keken we deze wedstrijden in de kroeg. De ene wedstrijd was nog magischer dan de andere, maar helaas was daar Lucas Moura die van het een op het andere moment de hele kroeg stil kreeg. 

Mooiste boek ooit gelezen: De gehele Harry Potter reeks vond ik fantastisch. Tegenwoordig gun ik mezelf de tijd niet om te lezen. Behalve op vakanties, dan lees ik een van de misdaadthrillers van Jo Nesbo. 

Kijkt het liefst naar: Een goede film of serie. 

Beste popsong aller tijden: Angie – The Rolling Stones 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Ha, die heb ik niet. 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Het Lauwersmeergebied. 

Favoriet vakantieland: Daar waar de zon schijnt. Ik heb geen favoriet vakantieland en vind het leuk om verschillende landen te ontdekken. 

Mooiste stad: Groningen 

Favoriete auto: Volvo V60 

Waar heb je spijt van: Er is niet iets wat direct in mij opkomt.                                                                                

Wat zou je ooit nog willen doen: Ik zou nog graag een keer willen rondreizen naar midden-Amerika. 

Droomvrouw/man: Meghan Markle, prachtige vrouw! 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Ik ben niet heel goed gehumeurd als ik wakker word gemaakt. Het is dus voor iedereen beter om mij lekker te laten slapen.

Hoogtepunt uit het leven: Mooie momenten met familie en vrienden. 

Dieptepunt uit het leven: De momenten dat we afscheid moesten nemen van dierbaren.

Volgende vluggertjesgast en waarom. Niels Buys! Deze fanatieke wielrenner heeft vast wel wat moois te vertellen. 

Wat wil je verder nog kwijt: Ik wens iedereen alvast een heel goed uiteinde! Dat 2023 weer een prachtig jaar mag worden.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69