Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Kor Kloosterman

Naam: Kor Kloosterman 

Adres, Woonplaats: Lemkesland, Leens 

Leeftijd: 27 

Burgerlijke staat: Ongehuwd 

Beroep: Installatiemonteur 

Hobby’s: Volleybal, rondjes rijden op de motor, spelletjes doen onder het genot van een natte en droge versnapering en leuke mensen, af en toe een knutselprojectje en af een toe een avondje achter de bar. 

Lievelingsgerecht: Poeh, er is veel eten lekker, maar old school hete bliksem staat hoog op ‘t lijstje! 

Mooiste film ooit gezien : Dat vind ik een moeilijke, met mijn broers hadden we de SHT-categorie, dat kijkt altijd wel lekker weg. Maar een film met een goed verhaal zoals Schindler’s List doet het bij mij ook goed. 

Mooiste sportmoment ooit: Dat moet het kampioenschap van Merna H1 in het seizoen 2022/2023 worden… Maar voor het zo ver is denk ik dat Max de eer krijgt met zijn 1e kampioenschap 😉… 

Mooiste boek ooit gelezen: Behalve installatiehandleidingen en schoolboeken lees ik de laatste tijd niet zoveel meer. Maar vroeger heb ik de boeken van Thea Beckman over de 100-jarige oorlog tussen Frankrijk en Engeland meer dan eens gelezen! 

Kijkt het liefst naar: Sport (voetbal, wielrennen, Olympische Spelen) en spelprogramma’s. Dat laatste mag overigens wel zonder reclame en emotionele diepte-interviews met kandidaten tussendoor. 

Beste popsong aller tijden: Als ik nu 1 moet kiezen ga ik voor Fix You van Coldplay. Maar er zijn veel te veel mooie nummers om er maar 1 te kiezen. 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Haha, voorlopig doe ik nog aan trial and error. 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Dat zal ergens net achter de zeedijk zijn met zicht op de Waddenzee, Schiermonnikoog, de kwelders en uiteraard die mooie knipperende rooie lampjes van de windparken. Dat laatste moet je even wegdenken als je daar staat te genieten. 

Favoriet vakantieland: Noorwegen! 

Mooiste stad: Groningen. 

Favoriete auto: Dat was mijn rooie Seat Leon uit 2006. Enig speurwerk op m’n Facebook-pagina kan je vertellen hoe dat geëindigd is. 

Waar heb je spijt van: Net te vaak kiezen voor zekerheid in plaats van onzekerheid, met als hoogtepunt/dieptepunt het afwijzen van een gedeeld appartementje in Leeuwarden tijdens mijn studie daar. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Zijn er mensen met maar 1 ding op hun bucketlist? Maar op een goeie motor door Noorwegen toeren is wel een droom. 

Droomvrouw/man: In de categorie jezelf goed verkopen en presteren; Jutta Leerdam? En het realistische antwoord: Tegen iedereen die het me vraagt zeg ik vaak, als ik haar gevonden heb laat ik het je weten 😉…. 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Niet, maar als je me dan toch wakker maakt, zorg dan ook voor een ingepakte koffer en een vliegticket naar een mooie bestemming. 

Hoogtepunt uit het leven: Hoewel ik er nu weinig mee doe, ben ik toch blij dat ik na veel afzien het laatste verslag voor mijn studie en daarmee mijn Hbo-diploma Docent Aardrijkskunde 2e graad heb gehaald. 

Dieptepunt uit het leven: Volgens mij is alles wat ik nu kan bedenken niet vergelijkbaar met het verlies, verdriet of ellende die eerdere vluggertjesgasten hier wel beschreven hebben. Dus ik geloof niet dat ik hier een antwoord op heb. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Sven Halma, die man heeft al jaren voor A.V.V Merna alles op een rijtje, dus het invullen van dit rijtje vragen zal voor hem een peulenschil zijn. 

Wat wil je verder nog kwijt: Coen, bedankt voor je nominatie. Ik denk dat Minne de perfecte uitdrukking heeft om je te vertellen wat ik van je vind!! En voor iedereen die nog geen invulling heeft bedacht voor SHT… Schieten, Helicopters, Tieten; het concept van een actiefilm zonder diepgaande verhaallijnen.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69