Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Christel Schepers, Van boomer tot generatie Z

‘Mijn schoolperiode, wat een heerlijke tijd. De tijd dat de hormonen de overmacht nemen. Na schooltijd waren wij dan regelmatig buiten. “Dellen” noemde mijn moeder dat terecht. Al scharrelend door mijn woonplaats op zoek naar mannenvlees. Eenmaal gevonden bleef je op afstand van al dat schoons en als blikken elkaar kruisten had je genoeg voer om blozend naar huis af te dwalen en te dromen over een langdurige relatie, die er nooit kwam.’ Een zeer interessante kijk op de verschillende na-oorlogse generaties van Christel Schepers…..
Christel Schepers

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69