Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Pluk Camperverhuur Uithuizen, Yvonne Westerhuis-Kasteel

‘Vooruit durven kijken en doen wat je het leukste vindt! Best spannend maar ik heb het gewoon gedaan. 1 sept 2022 ben ik gestart met Pluk Camperverhuur! Maak dromen waar. Vrijheid… Overnachten op de mooiste plekjes…. Instappen en gaan…. Een huurcamper die voelt alsof hij van jezelf is, dat is waar Pluk voor staat. Carpe diem, Pluk de dag!’

Een prachtig levensmotto van Yvonne Westerhuis-Kasteel die als geen ander de waarheid van deze mooie spreuk kent. Wat gaaf is het dan wanneer je gewoon de stoute schoenen aantrekt en met deze prachtige uitdaging begint! Yvonne ken ik nog uit de tijd dat ze in Middelstum woonde. Haar partner John was met Hoveniersbedrijf John Kasteel één van de eerste adverteerders op mijn website. Een aantal jaren geleden zijn ze naar Uithuizen verhuisd waar ze op de oude wierde Oldorp met hun kinderen nu dus twee ondernemingen runnen. Een prachtig plekje, vlakbij het Waddengebied, om een bijzondere camperreis te beginnen.

Uit het oog betekent in dit geval zeker niet uit het hart. Ik was dan ook maar wat blij met haar mailtje met daarin de vraag of we iets voor elkaar zouden kunnen betekenen. Met als gevolg dat Yvonne met Pluk Camperverhuur nu onderdeel is van de Club van 55.

‘Camperen is zoveel meer dan alleen de camper, camperen is een beleving. Een gevoel dat wij graag met je delen. Een huurcamper die voelt alsof hij van jezelf is, dat is waar Pluk voor staat. Een Plukcamper is helemaal ingericht met de allerleukste spulletjes en voorzien van vele gemakken. Stap binnen in je eigen happycamperdroom en geniet samen van dit nieuwe avontuur. Inclusief opgemaakte bedden & sfeervolle accessoires. De inrichting maakt Pluk uniek. De stijl is Scandinavisch met een tikje retro. Daar word je toch blij van!’

Yvonne blikt heel tevreden terug op het eerste jaar van Pluk Camperverhuur: ‘Het is het afgelopen jaar goed gaan lopen. We hebben veel leuke gasten gehad uit de buurt maar ook verder weg uit bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht en Huizen. De topbestemming was toch wel Noorwegen en dan liggen we goed op de route. Erg leuk is ook dat veel mensen echt kiezen voor de Plukstijl. Sinds juni heb ik er een 2e camper bij in de verhuur en in november volgt nummer 3! Tot 1 maart hebben we de leuke actie: 2 weken een Pluk camper huren en dan krijg je 1 week cadeau van ons!’

Voor de sfeervolle inrichting inclusief foto’s van Yvonne haar campers, de extra mogelijkheden en hoe te boeken, verwijs ik u graag door naar de mooie website www.plukcamperverhuur.nl.

Contactgegevens: tel: 06-25214754 / plukcamper@gmail.com

Uiteraard is Pluk Camperverhuur ook te volgen via Facebook: https://www.facebook.com/plukcamperverhuur  en Instagram: https://www.instagram.com/plukcamper/.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69