Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De Caenerij Bedum, Daan Vogelaar en Linda Heuker

Daan en Linda ken ik natuurlijk al enige jaren als eigenaars van Grandcafé Restaurant Bij de Molen in Ten Post. Het restaurant waar momenteel topdrukte heerst. Daan heeft deze zaak in 2018 van de in onze omgeving zeer bekende Gerrit Koning overgenomen. Hij en zijn partner waren echter al enige tijd op zoek naar nog een uitdaging erbij en deze kans deed zich voor toen Gerrit Koning afscheid nam van zijn Caenerij. Hij zag in Daan en Linda de ideale opvolgers. 1 augustus 2022 was het zover, toen werden ze de nieuwe eigenaars.

Veel zal er op korte termijn niet veranderen. Want het concept in zowel de Caenerij als de in de zaak geïntegreerde Grandcafé Koning draait prima. Daarbij is tijdens de overname het hele personeelsbestand overgenomen. Ook onderling zal men eerst aan elkaar moeten wennen. Daan zal zich in eerste instantie meer gaan richten op de activiteiten in Bedum zodat er weer leuke muzikale activiteiten, pubquizzen en thema- avonden plaats gaan vinden.

Wat betreft de openingstijden, de Caenerij is van dinsdag tot en met zondag geopend en wel van 12.00 tot 22.00 uur. Ook afhaal van lunch en diner is mogelijk. Zowel het afhaalmenu, lunch- en dinerkaart zijn uiteraard in te zien op de website en dat geldt ook voor de bier- en borrelkaart. Hiernaast is men druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe verse gerechten voor bij de borrel en voor naast de frituur.

Natuurlijk valt er nog veel meer over de Caenerij te zeggen maar zoals op de website te lezen is moet je het bovenal zelf live ervaren: ‘Kom eens langs in ons sfeervol restaurant. Op onze menukaart is voor ieder wat wils voor een goede prijs. Onze gerechten worden robuust en zeer smakelijk geserveerd. Wij werken alleen met de beste producten, onze keukenbrigade zorgt uiteindelijk voor een heerlijk eindresultaat. Caen ze! En wil je voor of na het Caenen nog even borrelen, dat kan bij Grandcafé Koning, direct om de hoek.’

Ga dus voor die totaalbeleving snel naar Bedum! Daar waar vroeger de vermaarde discotheek Fame zat waar ik zo veel stappen heb liggen. Maar nu kunnen we er dus voor de andere geneugten des levens terecht.

Babbelen met Daan

De Caenerij zoekt het hogerop

Babbelen met Thijs van Dijken

Uiteraard is De Caenerij ook te volgen via Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100084562688218 en Instagram: https://www.instagram.com/decaenerij/?hl=nl.

En kijk voor enige mooie actiefoto’s en de menukaarten gerust even op www.decaenerij.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69