Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Romke Visser, CAO Onderhandelingen

Mores leren aan de CdK

‘Ik begon die te schrijven als postbode-politicus, geworteld in de ogenschijnlijk hechte Winsumer gemeenschap. Al post bestellende zag ik echter dat er achter menige voordeur ook ellende en eenzaamheid schuilen. Het sterkte me in mijn idealen die nog altijd draaien om de “spreiding van inkomen, kennis en macht” en om het principe dat de sterkste schouders de zwaarste lasten moeten dragen. Solidariteit en betrokkenheid, ook van mensen onder elkaar, zijn niet vanzelfsprekend en moeten steeds weer bevochten worden.’ Een mooie boodschap, prachtig verpakt door Romke Visser!
Romke Visser

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69