Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Reisadviseur Titia Doornbos Clevering

Terug van weggeweest in de Club van 55 (en hoe!) en een prachtige, nieuwe website rijker: Reisadviseur Titia Doornbos Clevering. Ze ziet de toekomst rooskleurig tegemoet want persoonlijk reisadvies is populairder dan ooit!

Tijdens haar eerste vlucht, die naar Los Angeles ging, begon het reisbloed te stromen. Hier ontmoette ze mensen van over de hele wereld en al die verschillende culturen fascineerden haar. Toen ze terug was, wist ze het zeker: ze wilde in de reisbranche werken! Dat is inmiddels 30 jaar, vele mooie reizen en heel veel reisadvies geleden. Uitgereisd is ze echter nog lang niet. Ierland, Australië  en Belize staan hoog op haar verlanglijstje!

‘Ik verheug me op jullie vakantie’, is er op haar website te lezen.

Vakantie is zorgeloos genieten op een mooie bestemming of avontuurlijk reizen langs onbekende wegen. In alle gevallen gaat u goed voorbereid op reis. Voor de één betekent die voorbereiding veel meer dan voor de ander. Bij een passend reisadvies hoort een passende begeleiding én persoonlijk reisadvies!

Heeft u een vakantiewens maar raakt u verstrikt in de onmetelijke mogelijkheden die internet biedt? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met Titia op. Aan de hand van een paar vragen en voorbeelden krijgt ze inzicht in al uw wensen. Een rondreis die past bij interesses en hobby’s bijvoorbeeld of een hotel die echt aan al uw verwachtingen voldoet.

En dat lukt haar dankzij een nauwe samenwerking met TUI! Maar niet alleen dat, als persoonlijk reisadviseur kan Titia alle reiswensen uit laten komen en doet ze zaken met heel veel reisorganisaties die allemaal hun eigen landenspecialisatie of klantprofiel hebben. Luxe, dichtbij de lokale bevolking, een villa met eigen zwembad, een boutique hotel, rondreizen of een mooi hotel aan het strand, het kan allemaal.

En of u nu naar Japan, Mallorca, Canada of Kroatië wilt, alles is even goed verzorgd. Om met zoveel partners zaken te doen is erg fijn en valt allemaal onder de ANVR- en SGR-voorwaarden. Als ze in gesprek gaat met klanten, krijgt ze snel een indruk wat voor type vakantieganger iemand is en het voelt fijn om een reis aan te kunnen bieden die daar bij past.

Maatwerkreizen en reizen met kinderen wordt bij de specialisaties van Titia genoemd.

En dat is niet zo gek want ze reisde met haar eigen kinderen naar mooie bestemmingen. Culturen leren kennen en de natuur verkennen, dat geeft ze haar klanten graag mee. Als er een rondreis gepland gaat worden, hoopt ze ook altijd dat de kinderen bij het gesprek aanwezig zijn, zodat ze met ze kan kletsen over hun hobby’s en verwachtingen van de reis.

Sowieso is het samenstellen van een op maat gemaakte reis prachtig werk. Bewerkelijk maar erg leuk. Haar favoriete landen? Italië, Costa Rica, Japan, Amerika en Zuid Afrika…..

Reizen met uitgebreide service.

‘Reizen verzorgen waarbij extra service gewenst is, daar ligt mijn expertise. Een goed hotel, privé transfers, rolstoelassistentie op de luchthaven, een sportwedstrijd of museum bezoeken, goede restaurants en een fijne kidsclub.

Laatst kreeg ik een mailtje uit Australië van een echtpaar, die na jaren hun familie weer eens op kon zoeken. “We hebben een hele goede reis gehad!”. Als ik dan vervolgens lees dat op alle luchthavens een aardige mevrouw klaarstond met een rolstoel omdat mevrouw niet meer zo ver kan lopen dan word ik daar blij van.

Als ik een reisplan maak en de kinderen kunnen zich geen voorstelling maken van de plannen van hun ouders en ik zie ze de plaatjes bekijken en lachen bij de foto’s van het raften en beren spotten….. Dan is mijn reisvoorstel geslaagd!’

Veel ervaring door eigen reizen

‘Doordat ik af en toe gevraagd word om over een bestemming een blog te schrijven maar ook uit interesse kom ik op de mooiste plekken. Thailand, Madeira, Egypte, Turkije, Florida en Zuid Afrika stonden dit jaar op de agenda. Tijdens reizen leer ik de meest bijzondere mensen kennen en maak ik kennis met diverse culturen.

Elke keer als ik terugkom van een reis lijkt het alsof mijn hart een stukje groter is geworden door alle ervaringen, gesprekken en indrukken. Grenzen verleggen door avontuur, genieten van tijd met elkaar en jezelf verrijken door nieuwe ervaringen. En eigenlijk is dat ook wat ik mijn klanten graag zou willen meegeven!’

Wil je weten wat Titia voor je kan doen? Check dan de website inclusief de mooiste foto’s en verhalen: www.groetentitia.nl!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69