Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Reisadviseur Titia Doornbos Clevering

Terug van weggeweest in de Club van 50 (en hoe!) en een prachtige, nieuwe website rijker: Reisadviseur Titia Doornbos Clevering. Ze ziet de toekomst rooskleurig tegemoet want persoonlijk reisadvies is populairder dan ooit!

Tijdens haar eerste vlucht, die naar Los Angeles ging, begon het reisbloed te stromen. Hier ontmoette ze mensen van over de hele wereld en al die verschillende culturen fascineerden haar. Toen ze terug was, wist ze het zeker: ze wilde in de reisbranche werken! Dat is inmiddels 29 jaar, vele mooie reizen en heel veel reisadvies geleden. Uitgereisd is ze echter nog lang niet. Moskou en St Petersburg, Australië en Belize staan hoog op haar verlanglijstje!

‘Ik verheug me op jullie vakantie’ is er op haar website te lezen.

Vakantie is zorgeloos genieten op een mooie bestemming of avontuurlijk reizen langs onbekende wegen. In alle gevallen gaat u goed voorbereid op reis. Voor de één betekent die voorbereiding veel meer dan voor de ander. Bij een passend reisadvies hoort een passende begeleiding én persoonlijk reisadvies!

Heeft u een vakantiewens maar raakt u verstrikt in de onmetelijke mogelijkheden die internet biedt? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met Titia op. Aan de hand van een paar vragen en voorbeelden krijgt ze inzicht in al uw wensen. Een rondreis die past bij interesses en hobby’s bijvoorbeeld of een hotel die echt aan al uw verwachtingen voldoet.

TUI at Home, thuis in de wereld. 130 zelfstandige reisadviseurs onder de vlag van zus TUI. Maar Tui at Home is meer dan het zusje van. De Persoonlijke Reisadviseurs kunnen alle reiswensen uit laten komen. Ze doen zaken met heel veel reisorganisaties die allemaal hun eigen landenspecialisatie of klantprofiel hebben.

Luxe, dichtbij de lokale bevolking, een villa met eigen zwembad, een boutique hotel, rondreizen of een mooi hotel aan het strand, het kan allemaal. En of u nou naar Japan, Mallorca, Canada of Kroatië wilt alles is even goed verzorgd. Om met zoveel partners zaken te doen is erg fijn. Als ze in gesprek gaat met klanten, krijgt ze snel een indruk wat voor type vakantieganger iemand is en het voelt fijn om een reis aan te kunnen bieden die daar bij past.

Reizen met kinderen wordt bij de specialisaties van Titia genoemd.

En dat is niet zo gek want ze reisde met haar eigen kinderen naar mooie bestemmingen. Culturen leren kennen en de natuur verkennen, dat geeft ze haar klanten graag mee. Als er een rondreis gepland gaat worden, hoopt ze ook altijd dat de kinderen bij het gesprek aanwezig zijn, zodat ze met ze kan kletsen over hun hobby’s en verwachtingen van de reis.

Sowieso is het samenstellen van een op maat gemaakte reis prachtig werk. Keer op keer de leukste hotels zoeken en een route bedenken voor een rondreis is erg leuk. Haar favoriete landen? Italië, Costa Rica, Japan, Amerika en Zuidelijk Afrika…..

Service, daar lees je vaak over maar welke services kan je van Titia verwachten?
Ruime openingstijden en altijd goed bereikbaar, daar staat Titia bekend om. Stuur een appje of een mailtje en u krijgt snel antwoord terug. En hulp bij het invullen van alle formaliteiten, helaas kunnen we hier nu niet omheen. Of advies over testen en verzekeringen zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
Wilt u uw partner verrassen met een diner voor twee of zelfs een huwelijksaanzoek doen op uw vakantie? Ook daar kan ze bij helpen.

Zekerheden zijn belangrijk in deze tijd
We kunnen er niet meer omheen. Het coronavirus heeft een behoorlijke impact op onze reiswensen. We zijn nog bewuster geworden van gezondheid, ziek worden op reis en de wens om een geboekte reis te kunnen wijzigen. Titia vindt dit heel belangrijk. Zo werken alle reispartners onder de ANVR en SGR voorwaarden. Veel reisorganisaties hebben flexibele voorwaarden en nu we een beetje ervaring hebben in reizen in coronatijd weet Titia precies wat wel en wat niet handig is en op welke reispartner ze kan vertrouwen.

Een goede verzekering hoort daar ook bij. Titia weet van haar klanten of ze gevaccineerd, hersteld of getest zijn en of de verzekering alles dekt wat wenselijk is. De verplichte testtijden worden gecontroleerd en bij het invullen van de formulieren wordt niks aan het toeval overgelaten. En als dit alles geregeld en gecheckt is, gaat u heerlijk genieten van de gastvrijheid op uw vakantiebestemming.

Nog niet helemaal overtuigd? Check dan haar prachtige nieuwe website inclusief de mooiste foto’s en verhalen: www.groetentitia.nl!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69