Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Sigrid Heeres

Naam: Sigrid Heeres 

Adres, Woonplaats: H. v. Cappenbergweg, Molenrij 

Leeftijd: 54 

Burgerlijke staat: Bijna 30 jaar getrouwd met Wicher Werk. 

Beroep: Ondernemer (www.bijhammingh.nl). 

Hobby’s: Wandelen, lezen en mooie wijnen zoeken. 

Lievelingsgerecht: Ik ben dol op Indisch eten en borrelplanken maar vind stamppot zuurkool ook heerlijk en iedere zondag 1 bitterbal. 

Mooiste film ooit gezien: Les un et les autre 

Mooiste sportmoment ooit: Balletuitvoering 

Mooiste boek ooit gelezen: Dat zijn er teveel om op te noemen, er zijn zoveel stijlen. Qua taalgebruik was ik onder de indruk van Schaduw in de wind van Carlos Rufez. The unbearable lightness of being van Milan Kundera, is prachtig triest geschreven. 

Kijkt het liefst naar: Kunst, gebouwen en de natuur. 

Beste popsong aller tijden: Geen idee. er is zoveel mooie muziek geschreven, niet alleen pop maar ook klassiek en jazz. Ik luister heel graag naar de taalstaat van Frits Spits op NPO1. Naast gesprekken over taal en bijvoorbeeld vergeetwoorden zijn er vaak ook wonderschone Nederlandstalige liedjes te beluisteren zoals bijvoorbeeld van Bram Vermeulen en Ivo de Wijs.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Glas Vin de ciecle champagne met een toast eendenlever en een goed gesprek op een kleedje in het weiland. 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Het Hogeland heeft teveel mooie plekjes om op te noemen maar het Waddengebied vind ik uitzonderlijk mooi en heel bijzonder.

Favoriet vakantieland: Ieder land heeft zijn eigen schoonheid. Voor mij is een paar keer per jaar naar Schiermonnikoog een rustpunt. 

Mooiste stad: Ik vind vele steden mooi. Ik kijk graag naar architectuur en geniet van andere culturen. 

Favoriete auto: VW Kever 

Waar heb je spijt van: Nergens van. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Reizen door Indonesië en met een camper Europa door reizen naar het boek van Geert Mak. 

Droomvrouw/man: Een droomman of vrouw is iets wat je in je brein kunt creëren maar dus niet bestaat. 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Nou af en toe zo’n glaasje champagne… 

Hoogte- en dieptepunt uit het leven: Ik denk niet in hoogte- of dieptepunten. Je moet het leven leren omarmen met alles wat er is en erbij hoort. Dan zal ook in het dieptepunt een bekoring zitten of een sprankje geluk. Evenzo zal een hoogtepunt ook tranen in zich hebben. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Jelmer Piek! Jelmer werkt inmiddels 6 jaar bij ons als gastheer. Wij ervaren Jelmer als zeer gastvrij, loyaal, trouw en leergierig. Wat ik persoonlijk zeer in hem bewonder, is dat hij zich sterk maakt voor het zichtbaar maken van homoseksualiteit binnen het geloof. 

Wat wil je verder nog kwijt: Al het relevante is wel benoemd……

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69