Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Linstra Bedrijfsadvies Middelstum, Koos Linstra

Tien jaar timmert Koos Linstra inmiddels al weer aan de weg met zijn Linstra Bedrijfsadvies. In 2011 startte hij in het oude gemeentehuis van Middelstum aan het Concordiaplein. Toen dat gebouw een andere invulling kreeg, groeide de onderneming door aan de Oude Schoolsterweg. Om vervolgens in 2018 thuis te komen aan de Heerestraat. De plek waar hij ondernemers en particulieren op een ontspannen en vakkundige manier begeleidt vanuit een breed perspectief.

Via zijn website leren we dat Linstra Bedrijfsadvies is in te schakelen voor het zorgvuldig afhandelen van uw administratie en salarisadministratie. Maar ook voor uw jaarrekeningen, inclusief een deskundige analyse van uw financiële positie, kunt u bij hem terecht. Niet onbelangrijk want een jaarrekening is een instrument om te bepalen hoe het met uw onderneming gaat. Belangrijk dus om beslissingen te nemen over hoe verder te gaan. Linstra Bedrijfsadvies denkt daarin graag met u mee.

Ook kan Koos u de fijne kneepjes van het online boekhouden bijbrengen. Hij kan op afstand meekijken en adviseren waar nodig. Tevens staat hij op fiscaal gebied zijn mannetje. U kunt bij hem terecht voor het verzorgen van uw aangiften en fiscale advisering op het gebied van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, omzetbelasting en loonbelasting. Ook als particulier bent u voor uw aangifte inkomstenbelasting zeker welkom. Stap gerust even binnen voor vragen. Dan kunnen die onder het genot van een bakje koffie worden besproken. Wanneer Linstra Bedrijfsadvies uw aangifte mag verzorgen dan heeft u er vervolgens geen omkijken meer naar.

Wat Koos ook als een mooie uitdaging ziet is om (jonge) mensen bij te staan bij het opstarten van hun onderneming. Het overbrengen van zijn vakkennis leidt vaak tot wederzijds enthousiasme en die samenwerking kan het verschil maken. Kennisoverdracht over allerlei cijfermatige aspecten van zijn vak is iets wat hij graag doet. Sinds 1 november 2020 is het team versterkt met de uit Spijk afkomstige Jesse Smit die voor het jeugdig elan zorgt.

En gelukkig kan Koos in tijden van topdrukte nog steeds een beroep doen op zijn vrouw Thea die vele jaren administratieve ervaring met zich meebrengt. Zij werkt voornamelijk als verzekeringsadviseur waardoor de combinatie met verzekeringstechnische vragen kan worden gemaakt. Met dit team maken ze hun motto ‘Uw administratie in goede handen’ meer dan waar!

Nieuwsgierig geworden? Bel (06-54753594) of mail (info@linstra.nl) gerust. Een vrijblijvende afspraak onder het genot van een ‘bakkie leut’ om te kijken of de klik er is, wordt vervolgens snel gemaakt! Uiteraard kan van te voren ook even een kijkje genomen worden op de website www.linstra.nl.

Onlangs vierde Linstra Bedrijfsadvies dus zijn 10-jarig bestaan. Zie hiervoor ook  Tien jaar Linstra Bedrijfsadvies.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69