Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Laura van Leeuwen

Naam: Laura van Leeuwen

Adres, woonplaats: Groot Hofstraat, Warffum

Leeftijd: 37 jaar

Burgerlijke staat: Samenwonend

Beroep: Administratief / secretarieel medewerker voor de schoonmaak binnen Bouw en Facilitair in het UMCG.

Hobby’s: Bullet journaling, koken/bakken en leuke dingen doen met het gezin.

Lievelingsgerecht: Ik heb niet echt een specifiek lievelingsgerecht, maar met uit eten gaan maak je me altijd erg blij.

Mooiste film ooit gezien: Dat zijn er heel veel, om er een paar te noemen: The Green Mile, Pearl Harbor, The Gladiator en GI Jane. Die laatste komt omdat ik zelf altijd graag bij de marine heb gewild.

Mooiste sportmoment ooit: Of het echt een sportmoment is weet ik niet, maar Sander, Lana en ik hebben in 2018 samen het laatste stuk van de Monte Baldo beklommen. Dit is een bergketen aan het Gardameer. Het eerste stuk hebben we met een gondel afgelegd vanuit het prachtig stadje Malcecine. Het laatste stuk dus te voet en aan de top hadden we een prachtig uitzicht over het Gardameer.

Mooiste boek ooit gelezen: Hierin heb ik ook geen specifiek boek, maar ik lees graag oorlogsverhalen en romans.

Kijkt het liefst naar: Series op Netflix of Videoland. Ik volg op dit moment The handmaid’s tale.

Beste popsong aller tijden: Dit kan van een nummer van Volbeat naar een nummer van Rolf Sanchez gaan of van een nummer van Sting naar een prachtig lied gezongen door mijn moeder met haar koor in de kerk. Muziek is iets wat ik voel van binnen en het is maar net hoe ik mij voel op dat moment en dan luister ik naar de muziek die ik daarbij vind passen.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Dat weet ik niet meer hoor……

Mooiste plekjes van het Hogeland: Noorpolderzijl

Favoriete vakantieland: Italië! En mijn favoriete eiland is Ameland. Bij beide voelt het als thuiskomen.

Mooiste stad: Groningen

Favoriete auto: Mijn droom is een VW T1 busje.

Waar heb je spijt van: Dat ik soms heel moeilijk kan denken.

Wat zou je nog willen doen: Trouwen!

Droomvrouw/man: Sander natuurlijk.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Laat mij maar lekker slapen.

Hoogtepunt uit het leven: Met stip op 1 de geboorte van mijn prachtige dochter Lana, maar op 2 dat ik een deel van de EMMV-opleiding van de marine heb mogen volgen tijdens mijn stage voor de opleiding Vrede en Veiligheid in 1999. Wat een prachtige tijd heb ik daar mogen beleven. Helaas door chronische klachten ben ik de medische keuring niet doorgekomen en heb ik hier nooit mijn beroep van kunnen maken, maar wat een top tijd heb ik gehad. Echt iets om nooit meer te vergeten!

Dieptepunt uit het leven: Het moment dat je kind iets ergs overkomt. Lana heeft in 2018 een status epilepticus gehad. Het was zo’n grote epileptische aanval dat het even heel spannend was allemaal. Deze aanval kwam uit het niets en dan staat ineens je wereld even op zijn kop. Vele onderzoeken volgden en toen kregen we te horen dat Lana epilepsie heeft. Ze krijgt veel medicatie, maar de aanvallen zijn er nog steeds en de zorgen als ouder blijven, maar ondanks alles is Lana zo’n ongelofelijk dapper en vrolijk meisje!

Volgende vluggertjesgast en waarom: Om nog even bij de “oud”-Huizingers te blijven, geef ik hem door aan Erik van Hulst. Ik ben wel benieuwd hoe het met hem is……

Wat wil je verder nog kwijt: Geef aan EpilepsieNL. Hiermee help je mee met het onderzoek naar deze aandoening. Doneren kan op www.epilepsie.nl of via mijn digitale collectebus op mijn Facebookpagina!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69