Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Eric Boskamp, Leve de grensrechter!

‘Zo lang het lichaam meewerkt, zal ik voor de 1e selectie van VV Middelstum mijn steentje bijdragen. Als Kop van Jut langs de lijn, in weer en wind. Gehard door verbale uitspattingen van tegenstanders, gevoelig voor het mooie wat voetbal brengt. Mensen vragen mij wel eens, wat de vergoeding is voor een wedstrijdje vlaggen. Ik kijk hen dan heel onnozel aan en vertel, dat ik uit een tijdperk kom, dat je vrijwillig iets voor je club doet, heel vanzelfsprekend is en dat dit nog steeds mijn gedachtengoed is…….’ Was getekend, Eric Boskamp!
Eric Boskamp

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69