Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Prima Bouw Middelstum, Ivan Klunder

In mijn beginperiode had ik Ivan al een keer benaderd qua adverteren. Dat schikte op dat moment niet. Maar vorige week rolde er een mooi Facebook Messengerbericht binnen, of de mogelijkheid tot adverteren er nog was. Na een kort telefonisch onderhoud waren we er vervolgens snel uit. De website is met bouwonderneming Prima Bouw Middelstum van Ivan Klunder een nieuwe adverteerder rijker.

Ivan ken ik nog vanuit zijn supermarkttijd bij Super Krol hier in Middelstum. Daarna kaapte supermarktmanager Eric Boskamp hem mee naar de Basismarkt. Maar bijna twintig jaar geleden volgde een bijzondere werkswitch, Ivan ging de bouw in. Op zich ook niet zo heel vreemd want zijn ouders hadden een eigen bouwbedrijf en één van zijn eerste klusjes was de verbouw van zijn eigen huis. Een kameraad van hem met een eigen bouwbedrijf had het hartstikke druk en bij hem kon Ivan zich verder ontwikkelen.

Dat leidde in 2003 tot de oprichting van Prima Bouw. Een detacheringjaar bij een gerenommeerd timmerbedrijf in Middelstum legde hem geen windeieren en hij voegde nog meer fijne kneepjes van het bouwvakkervak aan zijn bagage toe. Inmiddels neemt Ivan dus een kleine twintig jaar werkervaring met zich mee. En tegenwoordig heeft hij het lekker, beheersbaar, druk. Zo hoopt hij binnenkort aan het versterkingsproces van zijn eigen huis aan de Heerestraat te kunnen beginnen. Een bijzonder traject want het gaat hierbij ook nog eens om een rijksmonument.

Prima Bouw Middelstum is een eenmansbedrijf maar Ivan is aangesloten bij de BAS, een groep kleine ondernemers die elkaar inhuren bij topdrukte. Ook werkt hij nauw samen met een installatiebedrijf en stucadoorsbedrijf Super Stucer waardoor het bouwproces mooi achter elkaar aan afgerond kan worden. Ivan is en blijf hierbij het aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Ideaal in te huren voor de aanleg van een dakkapel, aanbouw, een nieuwe badkamer of toiletruimte, kortom klussen in en om het huis. Ook voor het aanbrengen van Velux-dakramen of het herstellen van aardbevingsschade kun je prima bij hem terecht.

Binnenkort komen we nog veel meer van en over Ivan te weten tijdens een uitgebreid BmB-interview. Daarbij misschien ook aandacht voor zijn rol als toetsenist bij Vlieg en de Meppers want die activiteiten zouden ook een herkenningspunt voor u als lezer kunnen zijn.

Maar nu eerst zijn contactgegevens: 06-12778899. Mailen kan ook, info@prima-bouw.nl. De website www.prima-bouw.nl wordt binnenkort aangepakt maar bevat nu al enige mooie ‘actiefoto’s’.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69