Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Henk Sok

Naam: Henk Sok 

Adres, Woonplaats: Dijkrechter 38 in Winsum.

Leeftijd: Ik stam uit een goed bouwjaar: 14-01-1958.

Burgerlijke staat: Gelukkig gehuwd. 

Beroep: Algemeen directeur en eigenaar van het prachtige bedrijf: TOP Installatiegroep. Een totaalinstallateur die werkt door heel Nederland, met 100 mensen in vaste dienst en ongeveer 40 inleners. Het bedrijf is vooral gericht op nieuwbouw  en dan met name de utiliteit en heeft een omzet van ongeveer 28 miljoen euro. Zie ook: www.topinstallatiegroep.nl. 

Hobby’s: Als ik daar al tijd voor heb, zijn dat naast mijn werk voetballen en vissen. Dat zijn de echte hobby’s. Daarnaast doe ik veel (ik noem dat vrijetijdswerk) voor de prachtige ondernemersvereniging van Winsum, mag ik voorzitter zijn van de kerkenraad van de CGK te Ulrum, ben ik bestuurslid van collegiale in- en uitleen onder installatiemonteurs en mag ik mede-lid zijn van het Platform Overleg tussen gemeente Het Hogeland en haar ondernemers. 

Lievelingsgerecht: Je zult het nauwelijks geloven maar boerenkool met rookworst!

Mooiste film ooit gezien: Ben Hur! 

Mooiste sportmoment ooit: De winnende Olympische race van Ellen van Lange in 1992 in Barcelona op haar 800 meter. 

Mooiste boek ooit gelezen: De Bijbel: aan te bevelen voor iedereen! 

Kijkt het liefst naar: Sport en dan met name voetballen. Ik ben best wel een beetje voetbalgek. Heb tot mijn zestigste zelf actief gezaalvoetbald. 

Beste popsong aller tijden: Ik ben amuzikaal, maar vind: “‘t Het nog nooit zo donker west” van Ede Staal erg mooi. 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Jezelf zijn! 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Schaphalsterzijl 

Favoriet vakantieland: Zuid-Afrika 

Mooiste stad: Cape Town 

Favoriete auto: Audi Etron 

Waar heb je spijt van: Alhoewel mensen veel dingen doen die vaak niet juist zijn en er altijd veel beter kan, heb ik geen echte zaken waar ik spijt van heb.

Wat zou je ooit nog willen doen: Een bezoek brengen aan Israël. Die reis staat redelijk bovenaan mijn wensenlijstje. 

Droomvrouw/man: Dat is zeker een vrouw! Je mag raden wie. 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Boerenkool met rookworst. 

Hoogtepunt uit het leven: Ik accepteer het leven zoals het is en vind het mooi en rijk. Voel me werkelijk een gezegend mens.

Dieptepunt uit het leven: Eén van mijn lijfspreuken is: Als je iets niet kunt beïnvloeden laat je er dan ook niet door beïnvloeden. Ik noem als voorbeeld het weer: niemand kan daar invloed op hebben, maar het is klacht nummer 1. Dus niet bij mij. En trek dat maar door in je hele leven. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Bertil Sietsema, aannemer in Uithuizen. Een aimabel man met veel humor en kennis van zaken. 

Wat wil je verder nog kwijt: Alles wat ik over heb.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69