Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Fred Reineking vaart als kapitein van vrachtschip Tiberborg de wereldzeeën over……

‘Vervolgens laat Reineking mij een filmpje zien van zijn trip die begon op de Theems in Londen en eindigde in Oost-Canada. Tussen Groenland en Newfounland kwam het schip in een storm met orkaankracht twaalf terecht. Te midden van metershoge golven dus waarvan sommige maar liefst achttien tot twintig meter hoog waren……’ Voor Dijk & Belga mocht ik mij onlangs melden bij kapitein Fred Reineking die de wereldzeeën bevaart en daarbij heel wat bijzondere avonturen beleeft…….
Fred Reineking

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69