Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Dana Ebbekink

Naam: Dana Ebbekink 

Adres, Woonplaats: Westerstraat 1 Winsum 

Leeftijd: 37 

Burgerlijke staat: Samenwonend 

Beroep: Eigenaar PUUT vol spullen (Facebook Puut vol spullen), projectcoördinator kindervakantieweken Humanitas, eventmanager. 

Hobby’s: In de spagaat tijdens Yoga, feestjes geven! 

Lievelingsgerecht: Japans eten steekt met kop en schouder boven alles uit. 

Mooiste film ooit gezien: Chocolat en dat is omdat ik me herken in de behoefte eens in de tijd het roer om te gooien, de boel in te pakken en op een andere plek weer verder te leven. Zolang mijn gezin maar met me mee gaat uiteraard….. 

Mooiste sportmoment ooit: Toen ik wakker werd na een eindoefening tijdens Yoga. 

Mooiste boek ooit gelezen: Als deze vraag wordt gesteld noem ik  altijd het boek dat ik op dat moment aan het lezen ben, want die zit vers in het geheugen. ‘Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt; Haemin Sunim’, in dit geval. 

Kijkt het liefst naar: Naar mensen, fascinerend hoe wij ons bewegen in gezelschap. 

Beste popsong aller tijden: Fat Freddy’s drop – Flash back en  Billie Eilish – Ilomilo 8D versie  (kan alleen met koptelefoon worden geluisterd). 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Oei of dat online moet komen vraag ik me af…. Het heeft wel gewekt, want we zijn nog steeds samen.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Enne Jans Heerd, Maarhuizen. Dat was mijn eerste kennismaking met het Hogeland, op de fiets in het voorjaar van 2020. Frans gevoel in Nederland. 

Favoriet vakantieland: Na 3 maanden te hebben rondgetrokken met onze Holtkamper door Europa zou ik zeggen Montenegro. 

Mooiste stad: Marrakesh, mijn eerste ontmoeting met een niet-Europese stad. Andere geur, ander klimaat, andere omgang, andere landschappen, mooie ontmoetingen…… 

Favoriete auto: Geen enkele voorkeur. 

Waar heb je spijt van: Nergens van, tot nu toe bewandel ik een pad die me goed bevalt en er zijn soms wat tegenslagen, maar die horen er bij. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Met mijn gezin naar Japan reizen en een kasteel kopen in Frankrijk. 

Droomvrouw/man: Daar leef ik nu mee samen. 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Japans eten en verder kun je me beter met rust laten als ik slaap. 

Hoogtepunt uit het leven: De geboorte van mijn kinderen. 

Dieptepunt uit het leven: Dierbaren verliezen is verdrietig, doet pijn en wil je eigenlijk niet. Door de aanwezigheid te blijven voelen zakt het niet weg naar een dieptepunt van verdriet maar naar een bijzondere relatie die blijft bestaan. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Klaas van der Laan door zijn passie en liefde voor het ambacht. Een eigenwijze Winsumse creatieveling met een maakplaats midden in het dorp. Hij weet van zijn hobby zijn werk te maken. 

Wat wil je verder nog kwijt: Tja, toumoar!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69