Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Marion Fernhout – Magnin

Naam: Marion Fernhout – Magnin

Adres, Woonplaats: C.F. Van Sytzemastraat 4 in Winsum

Leeftijd: 45

Burgerlijke staat: 22 jaar samen waarvan 16 jaar getrouwd met Roy Fernhout, vader van onze 3 prachtige dochters: Zoë (15), Noa (13) & Loïs (13).

Beroep: Eigenaar, samen met Roy, van onze winkel Het Kadocafe in de Folkingestraat in Groningen. We verkopen daar originele kadootjes, woonaccesoires en zijn de op 1 na grootste in Nederland met ons thee assortiment. We hebben op dit moment net iets meer dan 400 soorten thee en alles wat daar bij hoort. www.hetkadocafe.nl

Hobby’s: Koken en eten! Dansen met de Boogy Babes, lezen en lekker buiten zijn.

Lievelingsgerecht: Iets met pepers! Maar ik lust echt alles. Ik begin meestal ‘s morgens al te bedenken van wat zullen we vanavond eens voor lekkers eten. Ik hou wel erg van gezond, alles moet vers zijn. We eten hier nooit iets uit een pot,blik of zakje. En altijd veelzijdig. Het leuke daarvan is, dat de kinderen ook bijna alles wel lusten.

Mooiste film ooit gezien: Ik hou van thrillers, niet 1 in het bijzonder.

Mooiste sportmoment ooit: 1 maart afgelopen jaar. Ik dans bij de Boogy Babes in een 40+ groep (zijn allemaal al over de helft en straks dus een 50+ groep) bij de dansschool van Iris Kluin. Na veel oefenen en veel dansen waren we dapper genoeg om ons op te geven om mee te doen met de dance legacy. Nou bestaat er sinds een paar jaar een 30+ categorie met twintigers en een enkele 30+ er in. Maar geen 40+ categorie. Maakt ons niet uit. We hebben er allemaal zo’n lol in en snappen zelf ook wel dat we als laatste zullen eindigen maar gewoon om 1 keer mee te doen…. en 1 keer voor publiek onze zo hard geoefende dans uit te voeren.

Wat waren we nerveus. Maar dapper genoeg om het te doen, wat een feest! Er waren zoveel supporters uit Winsum mee, echt geweldig. Na onze dans ontploften we bijna van de adrenaline en ontlading. Maar als klapper op de vuurpijl werden we van alle groepen (lees jongedames!) 2e die avond!! We zouden door naar de volgende ronde maar toen kwam corona…

Mooiste boek ooit gelezen: Bernini mysterie van Dan Brown.

Kijkt het liefst naar: Hoe geweldig onze dochters zich ontwikkelen. Ik ben zo trots op ze!

Mooiste/succesvolste versiertruc: Met humor en een grote glimlach……

Mooiste plekjes van het Hogeland: Niet 1 specifieke plek. Ik kan zo genieten van de wijdse uitzichten. Het kunnen uitkijken over de weilanden zonder direct hoogbouw of fabrieken te zien.

Favoriet vakantieland: Australië

Mooiste stad: Barcelona

Favoriete auto: Volvo XC 90 zwart (Audi Q7).

Waar heb je spijt van: Geen spijt, ik heb een prachtig leven en al veel dromen / wensen zijn uitgekomen. Er komen af en toe kansen op je pad, die moet je grijpen.

Wat zou je ooit nog willen doen: M’n eigen Harley Davidson kopen en een grote reis met ons gezin maken.

Droomvrouw/man: Degene waar je mee oud wordt.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Gezelligheid met vrienden en familie. En uiteraard voor lekker eten.

Hoogtepunt uit het leven: Geboorte van onze dochters. (Waarvan 2 van de 3 in een stuitligging zijn geboren).

Dieptepunt uit het leven: Het overlijden van mijn vader op 62-jarige leeftijd. Hij kreeg in 2011 te horen dat hij alvleesklierkanker had en 6 weken later was hij er niet meer. Een hele verdrietige en intense tijd voor de hele familie. Wat die periode wel heel bijzonder maakte was om te zien hoe hecht en liefdevol onze familie is. Iedereen was er elke dag. En met een lach en een traan hebben we die weken samen heel intens beleefd.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Romke Visser, omdat hij zo’n bijzonder mooi mens is, vol verhalen!

Wat wil je verder nog kwijt: Geniet van de kleine dingen in het leven en zorg dat je elke dag gelachen hebt.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69