Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Mädi Cleerdin komt, ondanks haar gevecht tegen LHBTI, toch uit de kast!

‘Ik hoop dat sommige mensen wat aan mijn verhaal kunnen hebben, dat het iemand kan helpen of aan het denken zet. Ik heb inderdaad een bewogen leven gehad maar mijn motto is dat je aankan wat er op je levenspad komt. De kunst van het leven is het leerproces hoe met dingen om te gaan. En je wilt iets met het gegeven dat Arthur uit liefde van mij wil scheiden om zo plaats te maken voor Sandra? Onze zegen heb je…..’ Mädi Cleerdin zorgt voor een bijzonder kerstverhaal…..
Mädi Cleerdin

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69