Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Eric Schoenmakers

Naam: Eric Schoenmakers 

Adres, Woonplaats: Eenrum

Leeftijd: 48 

Burgerlijke staat: Gehuwd 

Beroep: Financieel adviseur bij de GGD. 

Hobby’s: Voetbal, tennis, lezen, spelletjes, voetbal kijken, op pad met de caravan. 

Lievelingsgerecht: Oei…. Hangt van het moment af. Hachee, Chinees, spareribs of gewokte spitskool met gekookte aardappelen en een gehaktbal. 

Mooiste film ooit gezien: Chindler’s list en The lord of the rings. 

Mooiste sportmoment ooit: Oei… ook lastig. Ik ga jaarlijks met mijn zoon ergens in Europa naar een voetbalwedstrijd. De mooiste was een wedstrijd van Liverpool. Een ongelofelijke sfeer!!! We zijn toen samen met Wouter en Reinier Jongsma geweest. EK 88 was natuurlijk onvergetelijk en de WK wedstrijd tussen Nederland en Argentinië in Marseille mag ook niet ontbreken. Ik stond achter het doel waar Bergkamp scoorde. De mooiste supporterservaring was rond het Nederlands elftal tijdens het EK 2008 in Basel.

Mooiste boek ooit gelezen: Ik lees enorm veel en kan daarin geen keuze maken. Wel is me een boek uit mijn jeugd altijd bijgebleven: “De Aanvaller” van Kenneth Cope. Een Britse jongen die met zijn vader, ooit een beroemde voetballer, in een caravan door het land reist. Hij mag van zijn vader niet voetballen. In een dorp waar ze neerstrijken gaat hij stiekem voetballen en …… Heel leuk! 

Kijkt het liefst naar: Mijn zoon die aan het voetballen is. 

Beste popsong aller tijden: Er zijn zoveel mooie nummers en dat is ook nog eens sfeerafhankelijk. Welk nummer wanneer, daar kan ik geen keuze in maken. Eén van de vorige keren noemde iemand Kayak met Ruthless Queen. Die hoort ook bij de mooie!

Mooiste/succesvolste versiertruc: Eerst in een goed blaadje komen bij de vriendin. 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Noordpolderzijl tijdens een optreden van Erwin de Vries. 

Favoriet vakantieland: Op de camping in Frankrijk of in een hotel in Spanje. Na 16 jaar Frankrijk gaan we komend jaar voor het eerst naar Italië. Dus wie weet wat ik volgend jaar zeg.

Mooiste stad: Van de steden waar ik geweest ben vond ik Praag heel mooi, Madrid heel sfeervol en Barcelona bijzonder. 

Favoriete auto: Audi E-tron 

Waar heb je spijt van: Mijn aandelen van Wirecard. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Naar een wedstrijd van de derby Boca Juniors en Riverplate. 

Droomvrouw/man: Ik ben zeer tevreden met mijn vrouw. Als ik haar nog een beetje bij kon schaven dan was ze perfect. 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Voor een gehaktbal 0f om weg te gaan met de caravan.   

Hoogtepunt uit het leven: Oei…. Daar heb ik ook wel wat van: geboorte van mijn zoon; doorgaan huisverloting en de vredesmissie die ik heb gedaan toen ik dienstplichtig was. 

Dieptepunt uit het leven: Heb ik niet! Tot nog toe ben ik een geluksvogel. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Wouter Bongenaar! Dat vind ik een hartstikke aardige vent en een vakman.

Wat wil je verder nog kwijt: T’is mooi zo!!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69