Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Sandra Nubé – Komrij

Naam: Sandra Nubé – Komrij 

Adres, Woonplaats: Jodengang in Eenrum 

Leeftijd: 57 

Burgerlijke staat: Getrouwd en moeder. 

Beroep: Docent en stagebegeleider bij Terra Winsum. 

Hobby’s: Wandelen, lezen en veel vrijwilligerswerk bij vv Eenrum. Ik zit al 6 jaar in het bestuur van deze club en ik ga over de vrijwilligers en kantinezaken bij vv Eenrum. Daarnaast zit ik ook in de activiteitencommissie en hiervoor heb ik altijd in andere besturen gezeten. 

Lievelingsgerecht: Stamppot boerenkool en paella. 

Mooiste film ooit gezien: Message in a bottle met Kevin Costner (en de film van Queen). 

Mooiste sportmoment ooit: Nederlands elftal die de finale van het EK in 1988 wint. En ik geniet van elke kampioenschap en mooie wedstrijden bij vv Eenrum. 

Mooiste boek ooit gelezen: Licht in de tunnel van Marc de Hond. 

Kijkt het liefst naar: Informatieve programma’s zoals “Op 1”, “Beau” of “Zondag met Lubach”. Ik kijk absoluut niet naar soaps, series en heel zelden naar een film. Ik besteed mijn tijd liever nuttig aan school, familie, vrienden of voetbalclub. 

Beste popsong aller tijden: Dat zijn er eigenlijk meerdere: Marco Borsato met “Zij” en “Als alle lichten zijn gedoofd” en “Mag ik dan bij jou” van Claudia de Breij. 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Eh, dat is al lang geleden…. Ik denk naar iemand lachen. 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Op de fiets van Eenrum via Saaxumhuizen naar Westernieland en dan langs de dijk naar Noordpolderzijl. 

Favoriet vakantieland: Griekenland (hier krijg je het echte vakantiegevoel). 

Mooiste stad: Groningen (en in het buitenland Rome). 

Favoriete auto: Maakt me niet uit. 

Waar heb je spijt van: Ik zou het niet weten. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Andere landen en werelddelen bezoeken. Wij zijn inmiddels in veel landen van Europa geweest + in Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Ik hoop dat we volgend jaar naar Thailand of een ander mooi land kunnen reizen en anders wachten we nog een jaar. Nederland is ook mooi. En ik vind het ook altijd heel waardevol om een weekje met de kinderen en onze kleindochter op vakantie te gaan. 

Droomvrouw/man: Zou ik niet weten. Ik ben tevreden met de mensen om me heen. 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Liever nergens voor. 

Hoogtepunt uit het leven: Geboorte van onze kinderen en kleindochter. 

Dieptepunt uit het leven: Verlies van kinderen bij familie of vrienden. Dit heb ik drie keer meegemaakt. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Dimietri Meijer. Hij is samen met Kor Nienhuis heel belangrijk voor de jeugd van vv Eenrum. Hij blijft heel bescheiden maar doet veel voor de jeugdcommissie, geeft trainingen en fluit wedstijden bij de jeugd. Ik zou hem graag even in de spotlights willen plaatsen. 

Wat wil je verder nog kwijt: Bedankt voor de uitnodiging.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69