Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Marjanka Hulsebos-Littel, heb je naaste lief als jezelf!

‘Bovendien staan mensen snel met hun mening klaar, je kunt het niet snel goed doen want je doet al snel ‘vreemd’. Denk eens na voor je je mening uit en je oordeel geeft, bijvoorbeeld via sociale media, dit is vaak niets meer of minder dan pestgedrag. Lekker makkelijk om je frustraties ergens neer te zetten, heerlijk ook om likes en medestanders te vergaren… De mensen die je (misschien onbedoeld) raakt, zullen niet reageren, die voelen de zoveelste sneer….’ Een mooie gastcolumn van Marjanka Hulsebos-Littel die tot nadenken stemt……
Marjanka Hulsebos-Littel

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69