Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Meubelstoffeerderij J. van Rennes Gorredijk

Goh, wie had dat kunnen bevroeden? Dat de website ooit nog eens verrijkt zou worden met een adverteerder van buiten onze provinciegrenzen. Maar dat wonder is geschied! En wel met een hele mooi, Friese onderneming: Meubelstoffeerderij Jan van Rennes uit Gorredijk. Dat hier enige regioconnecties mee gepaard gaan zal u niet verbazen. Want Jan is inmiddels al weer zeven jaar de partner van ‘onze’ schilderes en brandweervrouw Annemiek Gast. En dus kom ik ze wel eens op feestjes in de buurt tegen. Waarbij de immer vrolijke en opgewekte Jan er regelmatig lekker in zijn eigen mooie taaltje op los brabbelt. Je kunt hem er ook op sociaal gebied prima bij hebben dus.

Of hij een vakman is? Daar kan ik persoonlijk niet over oordelen maar dat kan haast niet anders. Want inmiddels is hij al vanaf 1986 actief in deze branche en met zijn onderneming. Dat lukt je alleen wanneer je kwaliteit levert. En met een Noord-Groningse partner heeft hij nu zijn afzetgebied verdubbeld. Gevestigd in Gorredijk maar ook altijd in voor opdrachten in Middelstum en omgeving zo las ik op Annemiek haar Facebookpagina. Uiteraard inclusief een haal- en brengservice!

Misschien heeft u wel een bank of stoel geërfd met een hoog emotionele waarde. Misschien zit u er wel mee in uw maag omdat dit meubelstuk er niet meer zo fraai en modern uitziet. Maar wegdoen is geen optie natuurlijk. Weet dan dat een nieuw stofje vaak wonderen kan verrichten. En niet alleen qua stof kunt u prima bij Jan terecht. Want hij is naast het herstofferen ook gespecialiseerd in het repareren en restaureren van uw oude meubels. Hiervoor maakt hij in zijn zaak gebruik van een uitgebreide collectie meubelstoffen en materialen. ‘Van modern tot klassiek, van zwart tot wit, van antiek tot design. Wat u ook wenst, wij komen er uit!’

En Jan zijn service gaat nog veel verder. Want mochten bijvoorbeeld onderdelen van uw boot, caravan of loungebank een nieuw stofje nodig hebben dan kan hij dat ook voor u regelen. Nieuwsgierig geworden? Bel dan gerust even met hem op het nummer 06-45777345. Mailen kan natuurlijk ook: info@meubelstoffeerderijvanrennes.nl. Op die manier kan ook een offerte aangevraagd worden.

Maar hij komt ook graag persoonlijk bij u thuis langs voor advies en het opstellen van een offerte. Dat is hij ons Groningers ook wel een beetje verplicht want hij heeft zo’n opleiding tot meubelstoffeerder in Groningen gevolgd! ‘Voor stoffeerklussen zit je dus goed en daarna nog veel beter bij Jan van Rennes meubelstoffeerderij!’

Check voor de contactgegevens en de openingstijden: www.meubelstoffeerderijvanrennes.nl

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69